Direct naar de contentDirect naar de footer
Wij zijn open!
Wij zijn open!

Hotel is open

Wij zijn heel blij dat we steeds meer gasten mogen verwelkomen. Zoals u wellicht weet is ons hotel nooit dicht gegaan voor overnachtingen en zijn gasten met een hotelarrangement van harte welkom om in onze restaurants ontbijten en dineren. Daarvoor hebben wij onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen genieten in ons hotel. Op deze pagina leest u er alles over.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen.

Eten & drinken

Om alles soepel en veilig te laten verlopen hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld:

  • Bij uw boeking op de website moet u aangeven hoe laat u wilt ontbijten en dineren;
  • Voordat u het restaurant betreedt, vragen wij u om uw reservering te laten zien;
  • Vervolgens stellen wij u een aantal gezondheidsvragen;
  • Als laatste vragen wij u om (verplicht) uw handen te desinfecteren.

Ontbijt in het restaurant
Hotelgasten kunnen gebruik maken van ons aangepaste ontbijtbuffet, reserveren is niet nodig. Vooralsnog is het niet mogelijk gebruik te maken van het ontbijtbuffet als u geen hotelgast bent.

Lunch en diner
Zowel hotelgasten als niet hotelgasten kunnen gebruik maken van de lunch en diner. Reserveren is verplicht, hotelgasten maken een reservering via onze receptie. Niet hotelgasten kunnen een reservering maken via onze website.

Hotelbar
De hotelbar is weer open. In de ochtend kunt u reserveren voor een kop koffie, in de middag voor de lunch en in de avond serveren wij het diner. Niet hotelgasten kunnen een reservering maken via onze website.

Terras
Ons terras is geopend bij mooi weer en toegankelijk op inloop. U kunt voor het terras geen reservering maken. Omdat wij in het restaurant zijn beperkt tot maximaal 30 personen staan wij het niet toe dat een reservering voor het restaurant ter plaatste wordt aangepast naar een tafel op het terras.

Brunch en Live Cooking
Helaas kunnen wij op dit moment nog geen bunch of Live Cooking aanbieden.

Wellness Center

Ons Wellness Center is op reservering toegankelijk voor hotelgasten. Reserveren is mogelijk voor een periode van 50 minuten. Per periode staan wij maximaal 8 personen toe. Een reservering kunt u maken bij de receptie. In ons Wellness Center treft u een zwembad, sauna en fitness.

Veelgestelde vragen

Kunnen we weer in het restaurant eten?
Ja! Zowel hotelgasten als niet hotelgasten zijn weer welkom. Bij het boeken van uw hotelarrangement kunt u direct uw ontbijt, lunch en diner reserveren.

Welke veiligheidsmaatregelen hebben jullie getroffen?
Wij hebben een groot aantal maatregelen getroffen. Onze ruimtes worden dagelijks professioneel schoongemaakt. Deurklinken worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij wassen elk uur onze handen. Ons restaurant is opnieuw ingericht zodat u meer ruimte heeft en met minder mensen aan het eten bent. Hiervoor maken wij gebruik van een reserveringssysteem. Op verschillende plekken hebben wij handzeepzuilen geplaatst zodat u snel en eenvoudig uw handen kunt wassen.

Kan ik weer een kamer boeken?
Ja! Wist u dat ons hotel niet dicht is geweest? U kunt direct boeken en ook weer gebruik maken van een aantal heerlijk arrangementen.

Kan ik weer reserveren voor de Zondagsbrunch of Live Cooking?
Nee, helaas is er nog geen zicht op wanneer wij weer grote groepen mensen mogen ontvangen in het buffetrestaurant.

Is het zwembad open?
Ja het zwembad is geopend, uitsluitend op reservering met een maximum van 8 personen tegelijkertijd. Neemt u contact op met onze receptie.

Welke faciliteiten zijn er in het hotel geopend?
Alle faciliteiten zoals zwembad, fitness en sauna zijn weer beschikbaar tijdens uw verblijf. Let wel, alleen mogelijk op reservering.

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?
Ja, hotelgasten kunnen deze reserveren via onze receptie even als een lunchpakket. Elk hotel heeft mooie fietsroutes (20/40/60km) van de omgeving voor u klaar liggen.

Met gastvrije groet,
Familie van der Valk & medewerkers
Versie 14 juli 2020