Direct naar de contentDirect naar de footer
Wij zijn open!
Wij zijn open!

Hotel is open

Uw veiligheid en gezondheid en die van onze medewerkers staan hierin centraal. Wij blijven de richtlijnen van het RIVM volgen en op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de getroffen maatregelen in ons hotel. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen blijven genieten. Op deze pagina leest u er alles over.

Versie 30 maart 2021

ZEER BELANGRIJK!
Op dit moment is ons restaurant gesloten voor hotelgasten, daarnaast mogen wij ook geen roomservice verzorgen. Ook zijn onze faciliteiten gesloten zoals de fitness, zwembad en sauna.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers dragen een mondkapje en wassen elk uur hun handen.

Eten & drinken

Wij mogen op dit moment geen eten en drinken serveren, ook niet doormiddel van roomservice. Wel mogen we afhaalmaaltijden aanbieden die u kunt nuttigen in uw hotelkamer.

Ontbijt
Als u blijft overnachten en u boekt met ontbijt dan kunt u de volgende ochtend in het restaurant een ontbijtpakket ophalen tussen 6.30 - 10.00 uur.

Lunch
U kunt bij ons lunch afhalen vanaf 11:00 uur. U vindt deze optie op onze website via 'Restaurant' - 'Valk To Go'.

Diner
Als u blijft overnachten heeft u de mogelijkheid om een afhaalmaaltijd te bestellen via een QR code op de kamer. Dagelijks bieden wij een kleine selectie gerechten van onze menukaart aan. Dit is een basismenu met keuze uit vis, vlees of vegetarisch.

Hotelbar
De hotelbar is gesloten.

Brunch en Live Cooking
Tot op heden bieden wij helaas geen Brunch en Live Cooking aan.

Wellness Center

Het wellness center, met onder andere de fitness, zwembad en sauna, is momenteel gesloten.