Direct naar de contentDirect naar de footer
Wij zijn open!
Wij zijn open!

Hotel is open

Wij zijn heel blij dat we nog steeds gasten mogen verwelkomen in ons hotel. Zoals u wellicht weet is ons hotel nooit dicht gegaan voor overnachtingen. Naar aanleiding van de laatste persconferentie zijn een aantal maatregelen opnieuw ingevoerd. Zo kunnen voorlopig weer enkel hotelgasten in ons restaurant ontbijten, lunchen en dineren. Daarvoor hebben wij nog steeds onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen blijven genieten in ons hotel. Op deze pagina leest u er alles over.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers dragen een mondkapje en wassen elk uur hun handen.

Eten & drinken

Om alles soepel en veilig te laten verlopen hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld:

  • Bij uw boeking op de website moet u aangeven hoe laat u wilt ontbijten en dineren;
  • Voordat u het restaurant betreedt, vragen wij u om uw reservering te laten zien;
  • Vervolgens stellen wij u een aantal gezondheidsvragen;
  • Als laatste vragen wij u om (verplicht) uw handen te desinfecteren.

Ontbijt in het restaurant
Hotelgasten kunnen gebruik maken van ons aangepaste ontbijtbuffet, reserveer uw tijdslot. Vooralsnog is het niet mogelijk gebruik te maken van het ontbijtbuffet als u geen hotelgast bent.

Lunch en diner
Helaas mogen opnieuw enkel hotelgasten gebruik maken van de lunch en het diner. Reserveren is verplicht, u kunt een reservering maken via onze receptie.

Hotelbar
Afhankelijk van de drukte in het hotel, is de hotelbar geopend. Na 20:00 uur serveren of verkopen wij geen alcohol meer.

Brunch en Live Cooking
Tot op heden bieden wij helaas geen Brunch en Live Cooking aan.

Wellness Center

Ons Wellness Center is op reservering toegankelijk voor hotelgasten. Reserveren is mogelijk voor een periode van 50 minuten. Per periode staan wij maximaal 8 personen toe. Een reservering kunt u maken bij de receptie. In ons Wellness Center treft u een zwembad, sauna en fitness.

Veelgestelde vragen

Kunnen we in het restaurant eten?
Op dit moment zijn opnieuw enkel hotelgasten welkom in ons restaurant. Bij het boeken van uw hotelarrangement kunt u direct uw ontbijt, lunch en diner reserveren.

Welke veiligheidsmaatregelen hebben jullie getroffen?
Wij hebben een groot aantal maatregelen getroffen. Onze ruimtes worden dagelijks professioneel schoongemaakt. Deurklinken worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij dragen mondkapjes en wassen elk uur onze handen. Ons restaurant is opnieuw ingericht zodat u meer ruimte heeft en met minder mensen aan het eten bent. Hiervoor maken wij gebruik van een reserveringssysteem. Op verschillende plekken hebben wij handzeepzuilen geplaatst zodat u snel en eenvoudig uw handen kunt wassen.

Kan ik weer een kamer boeken?
Ja! Wist u dat ons hotel niet dicht is geweest? U kunt direct boeken en ook weer gebruik maken van een aantal heerlijk arrangementen.

Kan ik weer reserveren voor de Zondagsbrunch of Live Cooking?
Helaas (nog) niet. Tot op heden is het niet mogelijk om de Zondagsbrunch of het Live Cooking aan te bieden.

Is het zwembad open?
Ja het zwembad is geopend, uitsluitend op reservering met een maximum van 8 personen tegelijkertijd. Neemt u contact op met onze receptie.

Welke faciliteiten zijn er in het hotel geopend?
Alle faciliteiten zoals zwembad, fitness en sauna zijn weer beschikbaar tijdens uw verblijf. Let wel, alleen mogelijk op reservering.

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?
Ja, hotelgasten kunnen deze reserveren via onze receptie even als een lunchpakket. Elk hotel heeft mooie fietsroutes (20/40/60km) van de omgeving voor u klaar liggen.

Met gastvrije groet,
Familie van der Valk & medewerkers
Versie 14 oktober 2020