Direct naar de contentDirect naar de footer
Wij zijn open!
Wij zijn open!

Hotel is open

Uw veiligheid en gezondheid en die van onze medewerkers staan hierin centraal. Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de getroffen maatregelen in ons hotel, hierdoor kunt u veilig en ontspannen blijven genieten.

Versie 16 september 2021

BELANGRIJK!
Op dit moment gelden er nog enkele beperkende maatregelen. Informeert u zich goed voorafgaand aan uw bezoek aan ons hotel.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers houden gepaste afstand en wassen elk uur hun handen.

Eten & drinken

Ontbijt
Als u blijft overnachten en u boekt met ontbijt dan kunt u de volgende ochtend in het restaurant langs het ontbijtbuffet lopen om uw ontbijt samen te stellen. Bij het inchecken reserveert u een tijdslot om de drukte bij het buffet zoveel mogelijk te spreiden. Het ontbijt kunt u nuttigen in het restaurant of op het terras.

Lunch & Diner
Voor de lunch of het diner kunt u hier een reservering maken. De tafels op het terras en in ons restaurant staan nog steeds op anderhalve meter afstand.

Roomservice
Wij bieden roomservice aan. Op de kamer kunt u uw bestelling plaatsen door het scannen van een QR code.

Terras
Vanaf 12.00 uur is het mogelijk plaats te nemen op het terras -indien geopend- voor een lunch, borrel of diner. Een reservering plaatsen voor het terras is niet mogelijk.

Hotelbar
De hotelbar is van maandag tot en met vrijdag vanaf 9:00 uur geopend, in het weekend vanaf 11:00 uur. Een vaste zitplaats is verplicht.

Lunchbuffet
Het lunchbuffet is iedere maandag tot en met zaterdag beschikbaar van 12.00 uur tot 14.00 uur.

Brunch en Live Cooking
In verband met het niet kunnen garanderen van de juiste kwaliteit én service van wat u gewend bent van ons, hebben wij helaas moeten besluiten alle activiteiten rondom het Live Cooking buffet en de Zondagsbrunch te moeten annuleren.

Wellness Center

Zwembad, Sauna & Fitness
Geopend van 6.00 - 23.00 uur op basis van een reservering. Een reservering kunt u maken door contact op te nemen met onze receptie.

Tijdens uw verblijf is één reservering per dag toegestaan op ieder uur voor een gebruik van 50 minuten.