Direct naar de contentDirect naar de footer
Wij zijn open!
Wij zijn open!

Hotel is open

Uw veiligheid en gezondheid en die van onze medewerkers staan hierin centraal. Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de getroffen maatregelen in ons hotel, hierdoor kunt u veilig en ontspannen blijven genieten.

Versie 15 januari 2022

BELANGRIJK!
Op dit moment gelden er beperkende maatregelen. Informeert u zich goed voorafgaand aan uw bezoek aan ons hotel welke landelijke maatregelen van toepassing zijn.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen. Gebruik van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand is verplicht.

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers houden gepaste afstand en wassen elk uur hun handen.

Eten & drinken

Ontbijt
Als een overnachting boekt inclusief ontbijt, kunt u de volgende ochtend in het restaurant langs het ontbijtbuffet lopen om uw ontbijt samen te stellen. Bij het inchecken reserveert u een tijdslot om de drukte bij het buffet zoveel mogelijk te spreiden. U dient uw ontbijt op uw hotelkamer te nuttigen.

Lunch en Diner
Zowel lunch als diner is nog steeds in Take Away vorm. U kunt tot 21:00 uur uw bestelling plaatsen en dient deze af te halen bij de take-away balie in de lobby.
Bestellen is mogelijk via onze receptie of via de QR code op uw kamer.

Roomservice
Wij bieden roomservice aan. Op de kamer kunt u uw bestelling plaatsen door het scannen van een QR code welke u op uw kamer vindt, of door uw bestelling telefonisch door te geven aan de receptie.

Hotelbar
De hotelbar is gesloten.

Brunch en Live Cooking
Brunchbuffetten en Live Cooking bieden wij tot op heden niet aan.

Wellness Center

Zwembad, Sauna & Fitness.
Vanaf heden is het voor gasten weer mogelijk zijn om met een reservering toegang te krijgen tot het zwembad, de sauna en de fitness ruimte. Deze reservering kunt u bij de receptie maken.
Tijdens uw verblijf kunt u eenmalig een tijdsslot reserveren. Voor iedere reservering geldt een duur van 50 minuten.