Direct naar de contentDirect naar de footer
Wij zijn open!
Wij zijn open!

Hotel is open

Uw veiligheid en gezondheid en die van onze medewerkers staan hierin centraal. Wij blijven de richtlijnen van het RIVM volgen en op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de getroffen maatregelen in ons hotel. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen blijven genieten. Op deze pagina leest u er alles over.

Versie 5 juni 2021

BELANGRIJK!
Op dit moment gelden er nog enkele beperkende maatregelen. Informeert u zich goed voorafgaand aan uw bezoek aan ons hotel.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers dragen een mondkapje waar nodig en wassen elk uur hun handen.

Eten & drinken

Ontbijt
Als u blijft overnachten en u boekt met ontbijt dan kunt u de volgende ochtend in het restaurant langs het ontbijtbuffet lopen om uw ontbijt samen te stellen. Het ontbijt kunt u nuttigen op uw kamer, in het restaurant of op het terras. Voor de laatste 2 opties geldt dat er nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn, vooraf reserveren is niet mogelijk.

Lunch & Diner
Voor de lunch en het diner kunt u een reservering maken voor in het restaurant of voor op het terras. Het aantal gasten dat wij mogen ontvangen is nog beperkt, wij adviseren u om direct na het reserveren van uw kamer ook een reservering te maken in het restaurant.

Het restaurant en het terras sluiten om 22.00 uur, de laatste ronde is om 21.30 uur. Reserveren is mogelijk voor maximaal 4 personen of voor een huishouden.

Roomservice
Wij mogen u weer roomservice aanbieden. Op de kamer kunt u uw bestelling plaatsen door het scannen van een QR code.

Terras
Ons terras is dagelijks geopend van 6.00 - 22.00 uur bij goed weer. Vanaf 9.00 uur is er service, voor die tijd kunt u besluiten om uw ontbijt te nuttigen op het terras in plaats van uw hotelkamer.

Tussen 9.00 - 12.00 uur kunt u aanlopen en plaatsnemen op basis van de beschikbare vrije tafels. Ter plaatse maken wij voor u een reservering.

Vanaf 12.00 uur is het mogelijk te reserveren voor een lunch, borrel of diner.

Hotelbar
De hotelbar is vanaf maandag 7 juni geopend voor koffie, lunch en een middagborrel. Reserveren is uitsluitend ter plaatse mogelijk.

Brunch en Live Cooking
Tot op heden bieden wij helaas geen Brunch en Live Cooking aan.

Wellness Center

Zwembad, Sauna & Fitness
Geopend van 6.00 - 23.00 uur op basis van een reservering. Een reservering kunt u maken door contact op te nemen met onze receptie.

Tijdens uw verblijf is één reservering per dag toegestaan op ieder uur voor een gebruik van 50 minuten.