Direct naar de contentDirect naar de footer
Powered by GooglePowered by Google

Meetings & Events

De perfecte locatie voor uw evenement, vergadering of zakelijke bijeenkomst.

Comfortabel en efficiënt vergaderen in één van onze royale boardrooms, een congresruimte tot 500 personen of evenementfaciliteiten tot 1000 personen. Onze salesmedewerkers denken graag met u mee over de voorbereiding, de invulling en de uitvoering!

Mocht u een optie willen plaatsen of een offerte willen aanvragen voor uw bijeenkomst, training of vergadering dan is ons Salesteam telefonisch bereikbaar op +31 (0)78 870 08 30 of per e-mail via sales@dordrecht.valk.nl

Vraag hier uw offerte aan

Meeting - congres - event

 • Vergaderen

  Vergaderen

  U vindt bij ons diverse stijlvolle boardrooms en multifunctionele zalen voorzien van o.a. LED-scherm, beamer, projectiescherm, WiFi en airconditioning.

  Lees meer
 • Online vergaderen

  Online vergaderen

  Het kan in deze periode voorkomen dat een gedeelte van uw genodigden niet fysiek op locatie kan of wil komen. Organiseer uw bijeenkomst zowel live als online.

  Lees meer
 • Congressen

  Congressen

  Wij bieden u alle luxe en comfort om uw congres tot een succes te maken. Van kleine tot grote groepen, van een ééndaags tot meerdaags congres.

  Lees meer
 • Feest op maat

  Feest op maat

  Of het nu gaat om een receptie, een bedrijfsfeest, de viering van een 25-jarig jubileum of een 50-jarig huwelijk, u bent van harte welkom! Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek om de diverse mogelijkheden te bespreken.

  Lees meer
 • Bruiloften

  Bruiloften

  Een dag om nooit te vergeten! Graag bespreken wij uw wensen, van intiem diner tot een spetterende feestavond, zodat wij voor u uw bruiloft op maat kunnen samenstellen.

  Lees meer
 • Skybar

  Skybar

  Een belangrijke vergadering, netwerkborrel of receptie? Zelfs een walking dinner is mogelijk op één van de mooiste plekjes van Dordrecht, onze Skybar!

  Lees meer