Direct naar de contentDirect naar de footer
Trouwen in stijl
Trouwen in stijl
Overnachten in stijl

De mooiste dag...

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een onvergetelijke bruiloft die aansluit op jullie wensen? Van een ceremonie op grote hoogte, een intiem diner met de daggasten tot een spetterende feestavond, bij Van der Valk Dordrecht zijn jullie bij het juiste adres.

Geef elkaar het ja-woord in onze Skybar op de 14e etage, geniet van een sfeervol diner in onze Private Dining en sluit de dag af met een spetterend feest in één van onze zalen. Door de beschikbaarheid van meerdere zalen is Van der Valk Dordrecht zowel geschikt voor intieme als grote gezelschappen. Door jullie huwelijksceremonie, receptie, diner en/of feest op één plek te vieren, hebben jullie meer tijd om samen met vrienden en familie te genieten.

Elke bruiloft is uniek en juist om deze reden zorgen wij ook voor maatwerk. Wij stemmen elke bruiloft volledig af op ieders persoonlijke wensen en budget. Persoonlijke aandacht, gastvrijheid, originaliteit en kwaliteit staan hierbij centraal.

Van der Valk Dordrecht beschikt over sfeervolle suites en hotelkamers, dus er is altijd een ruimte voor jullie zelf, waar je tussen de bedrijven door even tijd voor jezelf kunt hebben of gewoon even kunt opfrissen of verkleden. Wat is er nou leuker dan trouwen in het bijzijn van al jullie dierbaren, die bovendien ook nog kunnen blijven overnachten? En de volgende dag tijdens het ontbijt gezellig napraten over jullie mooiste dag!

Graag bespreken wij jullie wensen tijdens een persoonlijk gesprek. Vervolgens zullen wij een voorstel op maat uitwerken gebaseerd op jullie wensen.

Neem vrijblijvend contact op met één van onze salesmedewerkers voor het maken van een afspraak om bijvoorbeeld onze zalen te bezichtigen en jullie mogelijke wensen te bespreken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)78 870 08 30 of per e-mail via sales@dordrecht.valk.nl.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan