Direct naar de contentDirect naar de footer

A La Carte

SALADES

SALADES

  • Bulgur en Serrano

    12,50

    salade van Turkse bulgur, gedroogde tomaat, lente-ui, dadels, sinaasappelzeste en granaatappelpitten met serranoham en minikomkommer

  • Ceaser Salade

    12,50

    Romeinse salade met ei, Parmesan, croutons, ansjovis, spekjes en naar keuze: gegrilde kipfilet, tonijntataki of gerookte Noorse zalm

  • Gerookte Lamsfilet en Gerookte Amandel

    13,00

    kletskoppen van zwarte en witte sesam, veldsla, peer, gerookte lamsfilet met citroenmayonaise, gerookte amandelen en rode cherrietomaat

  • Tonijn en Nicoise

    13,00

    warme geroosterde tonijnsteak met haricots verts, rode cherrytomaat, zwarte olijven, rode ui, gekookt ei met tonijnmayonaise en ansjovis

WIJNSUGGESTIE

Viognier Vigne (Viognier) – Domaine Cote Y Cuilleron 2016 - €32,50

Pinot Blanc réserve (Pinot Blanc) – Domaine Fernand Engel 2016 - €27,50

Gruner Veltliner – Weingut Topf 2017 (W - € 26,50)

soepen

soepen

  • Kreeftenbisque

    8,00

    kreeftensoep met cognacroom, salty fingers en een tosti van gerookte zalm en kreeftenboter

  • Thaise Tomatensoep

    7,00

    met kokosmelk, kip en rode curry

  • Romige Bloemkool

    7,50

    milde bloemkoolsoep met vadouvan, krokant draadjesvlees en bieslook

KOUDE VOORGERECHTEN

KOUDE VOORGERECHTEN

  • Gerookte Zalm en Gerookte Zalm

    14,50

    proeverij van verschillende soorten gerookte zalm, original, rode biet en sinaasappel, limoen en zeealg, truffel, cha sieuw met luxe knappertjes, cressen en espuma van Fleurie de Montebourg crème fraîche.

  • Gamba en Masala

    15,50

    gebrande tijgergarnalen met limoenserehmayonaise, geroosterde pinda’s, sesamkletskoppen en masala olie, Sechuankers

  • Flan en Kingkrab

    15,50

    lauwwarme gebakken flan van king crab met Vadouvan crème, krokantjes van wonton met gomasio, Hollandse garnalen met pikante cocktailespuma

  • Bresaola en Buikspek

    13,00

    ambachtelijk Bresaola met een crème van witte ui, krokant buikspek met een lak van rode bietenstroop, green mooli, gepekelde radijs, gepekelde rode ui, koekjes van oude komijnekaas

  • Carpaccio

    10,75

    met rucola, Parmesan, pijnboompitten, bieslook en truffelmayonaise

  • Steak Tartaar

    12,00

    van Belgisch wit-blauw runderras van boer Arjan “uit ’t groene hart” bij Alphen aan de Rijn met daarbij zoete mosterd en Zeeuws knabbelspek

  • Hamachi en Truffelsushi

    16,50

    urumaki sushirol met verse hamachi filet, shisoleaf, truffelmayonaise en teriyakisaus

  • Sashimi en Tataki

    13,00

    hamachi sashimi, tonijn- en beeftataki met hajikami gemberspruit, tsuyu no moto, tosaka nori en tempura van nori zeewier

WIJNSUGGESTIE

Saint-Veran – Louis Jadot 2017 (Chardonnay) (W - € 32,50)

Alois Lageder (Pinot Grigio) – Pinot Grigio 2017 (W - € 29,50)

Emil Bauer – (Riesling ) ‘No sex,no drugs,just riesling’ 2017 (W -€ 27,50)

WARME VOORGERECHTEN

WARME VOORGERECHTEN

  • Zwezerik en Pedro Ximenez

    13,00

    krokant gebakken kalfszwezerik met chorizo, hartige crème van bakbanaan, Indische waterkers en Pedro Ximenez stroop

  • Coquilles en Kreeft

    13,50

    topinamboer crème met gegrilde coquilles en halve, schoongemaakte kreeft, geroosterde garnalenpolenta, een beurre blanc van kreeft, affila

  • King Krab en Groene Curry

    15,50

    kingkrabpoten met milde groene kokoscurry, Thaise groenten en lotuschips

WIJNSUGGESTIE

Chardonnay Carmel Valley - Bernardus 2014 - €44,50

Belondrade Y Lurton (Verdejo) - Diedier Belondrade 2015 - €44,50

Visgerechten

Visgerechten

  • Sliptong en Remoulade

    23,00

    3 sliptongen / 2 sliptongen met aardappelmousseline en remouladesaus

    Kleine portie 19,00
  • Black cod en Miso

    22,50

    donker geroosterde en in miso gemarineerde kabeljauw met gewokte tatsoi en aonori, risotto met Hollandse garnalen, jus van teriyaki en rode peper

  • Vongole en Reuzegamba

    24,50

    verse pasta vongole all’aglio, reuzengamba van “la plancha”

  • Tuna chipolata en Calamare

    22,50

    crème van witte ui, gegrilde tonijnsteak, zoetzuur gebakken rode ui en tempura van calamares

  • Tongfilet en Zolderspek

    26,50

    gamba’s, in zolderspek gerolde zeetongfilet met vanilleknolselderijcrème en vanille beurre blanc

  • Heilbot en Knolselderij Pont Neuf

    23,50

    op zeer lage temperatuur in Ligurische olijfolie gegaarde heilbotfilet met dikke knolselderijfrieten, crème van witte bonen en mosterdzaad, beurre noisette van gebrande hazelnoten

WIJNSUGGESTIE

Chardonnay reserve (Chardonnay) - Bodegas Salentein 2016 - €29,50

Chablis A.C. Les deux Rives – Olivier Leflaive 2015 - €29,50

Torrontes Finca la Colonia (Torrontes) – Bodegas Norton 2016 - €23,50

VLEESGERECHTEN

VLEESGERECHTEN

  • Peter’s Farm Kalf en Roodlof

    23,50

    kalfsrumpsteak met twee kleuren linzen, roodlofrauwkost, kaviaar van mosterdzaad en beurre blanc van cepes

  • Lamsfilet en Geitenkaas

    23,50

    crème van witte bonen en mint, lamsfilet met gebrande geitenkaas, jus van kriekenbier en gepofte knoflook

  • Schnitzel en Vadouvan

    20,00

    schnitzel met verse groene groenten en vadouvanmayonaise met bieslook

  • Black Angus Shortrib en Bataat

    23,50

    stampot van topinamboer met masala, chips van zoete aardappel en op lage temperatuur gegaarde shortrib van het Australische graangevoerde Black Angusras

  • Kalfszwezerik en Chorizo

    22,50

    krokant gebakken kalfszwezerik, zacht gegaarde kalfswang, chorizo, rode wijnjus en zoete paprika

  • Maïskip en Shiitake

    22,50

    met lente-ui en jus van milde gember-edik

  • Asian Ribfingers en Sriracha

    23,50

    Oosterse ribfingers van het Ibericovarken met knapperige uitjes, krokante knoflook, lenteui en zwarte sesam met pikante srirachamayonaise

WIJNSUGGESTIE

Macon Rouge – Louis Jadot 2017 - €27,50

Malbec Reserva (Malbec) – Bodegas Norton 2016 (R - € 32,50)

Rosso di Montalcino - Castello Banfi 2017 (R - € 34,50)

Rioja Reserva – Barón de Ley 2014 (Tempranillo) (R - € 29,50)

US BEEF AND GRAIN FED QUALITY GERECHTEN

US BEEF AND GRAIN FED QUALITY GERECHTEN

US Beef is rundvlees van ultieme kwaliteit, hiervoor kopen we 100% graangevoerd rundvlees in uit NoordAmerika, het vlees heeft een sublieme vetdooradering, smaak en malsheid
  • Tournedos en Parmesan

    27,50

    mousseline van groene asperges en Parmezaanse kaas, geroosterde groene asperges en graangevoerde tournedos, beurre blanc van eekhoorntjesbrood en koekje van Parmesan

  • Smoki’Hanger Steak en Smoked Sweet Potatoe

    53,00

    getrancheerde en à la minute gerookte longhaas steak met bloemkoolcrème, chips van rode biet en jus van zwarte knoflook en Angostura bitter (voor 2 personen)

  • Flanksteak en Bearnaiseschuim

    23,50

    geroosterde Chantenayworteltjes met venkelzaad, flanksteak, dragonschuim en schorsenerenchips

  • US Beef “Dry Aged” Striploin en Truffel

    25,50

    striploin met Ligurische olie en truffelboter

WIJNSUGGESTIE

Claret (Cabernet Sauvignon) – Francis F. Coppola 2016 (R - € 33,50)

Brunello di Montalcino - Castello Banfi 2013 (R - € 47,50)

1685 grande cuvée (Boschendal Shiraz) 2016 – (R - € 30,50 )

VEGETARISCHE GERECHTEN

VEGETARISCHE GERECHTEN

  • Tarte Tatin en Rode biet *

    19,00

    op z’n kop gebakken taartje van rode biet, karamel, knolselderij vanille crème met frambozenvinaigrette en bieslookfrisée

    * Vegetarisch
  • Pappardelle en Artisjok *

    19,00

    crispy gebakken artisjokharten met romige brede pastalinten, jonge velderwten, groene asperges, ‘knappertjes’ van kappertjes, affila

    * Vegetarisch
  • Saccotini en Arrabiata *

    19,00

    gevulde pastazakjes met mozzarella en tomaat, pijnboompitten, pittige arrabiata en gegrilde courgette, tuinkers

    * Vegetarisch

Hoofdgerechten worden geserveerd met frites, wisselend aardappelgarnituur, verse groenten en op aanvraag salade.

WIJNSUGGESTIE

Gran Viña Sol (Chardonnay) – Miquel Torres 2016 - €24,50

Chassagne Montrachet (Chardonnay) – Louis Jadot 2016 (W - € 59,50)

Dessert

Dessert

  • Chocolate and more Chocolate

    8,50

    marquistaart van melkchocolade, lauwwarme brownie, chocolade panacotta en chocoladeschuim en cappuccino Oreo cookie-ijs

  • Cheesecake en ‘Ruby chocolate’

    8,50

    roomijs gemaakt van de ‘Ruby cacaopeulen’ met cremeux van witte chocolade en cheesecake

  • Banoffee en Blueberry

    8,50

    bananenbrood met bosbessen, zeezoutkaramel, karamelchocoladechunks, dulce de leche en Bourbonvanille ijs

  • Mangomochi en Frambozencremeux

    8,50

    Mango-ijs in een oosters deegjasje met hangop van vanille, mangogel en cremeux van frambozen

  • Luikse wafel en Crème-zonder-brûlée

    8,50

    broodpudding van ongebrande crème brûlée en gesuikerde Luikse wafel, Southern comfort met spiced clotted cream en honingwhiskey likeurijs

  • Sorbet Amstelwijck

    8,50

    3 soorten sorbetijs, vers fruit, vruchtencoulis en slagroom

  • Dame Blanche 3.0

    8,50

    witte chocolade, vanille parfait en pure chocoladesaus

  • Kaasplankje en Vijgen

    8,50

    regionale kaasjes van Gert-jan de kaasboer, met gekarameliseerde vijgen en een vers gebakken gemberbroodje

  • Freezing Goodness en Chocolade

    16,00

    chocoladebol met een variatie aan lekkernijen met vanille-bourbonijs (voor 2 personen)

WIJNSUGGESTIE

Moscatel Floralix Oro (Moscatel) - Miguel Torres - €21,50

Banyuls – M. Chapoutier 2015 (R - € 32,50)