Direct naar de contentDirect naar de footer

A La Carte

SALADES

SALADES

  • Paddenstoelen en Oerbiet

    12,50

    herfstmesclunsalade met walnoten, kruidige lauwwarme paddenstoelen, zoete appeltjes, gele- en chioggiabiet met croutons, kerstomaat en cêpesdressing

  • Ceaser Salade

    12,50

    Romeinse salade met ei, Parmesan, croutons, ansjovis, spekjes en naar keuze: gegrilde kipfilet, tonijntataki of gerookte Noorse zalm

  • Spicy Mangogamba’s en Kokos

    13,00

    gamba’s in een pittig jasje van mango, lombokpeper en kokosklapper, missuna, zoetzure komkommer en puntpaprika met cashewnoten

  • Kalfsprocureur en Truffelaardappel

    13,00

    veldsalade met zacht gegaard kalfsvlees, paarse truffelaardappel, pijnboompitten, truffelmayonaise en geroosterde paprika

WIJNSUGGESTIE

Viognier Vigne (Viognier) – Domaine Cote Y Cuilleron 2016 - €32,50

Pinot Blanc réserve (Pinot Blanc) – Domaine Fernand Engel 2016 - €27,50

Sancerre Bonnes Bouches (Sauvignon Blanc) – Henri Bourgeois 2016 - €37,50

soepen

soepen

  • Thaise Tomatensoep

    7,00

    met kokosmelk, kip en rode curry

  • Kreeftenbisque

    8,00

    kreeftensoep met cognacroom, salty fingers en een tosti van gerookte zalm en kreeftenboter

  • Geroosterde Pompoensoep

    7,50

    met pestomascarpone, krokant van pompoenpitten en amande

KOUDE VOORGERECHTEN

KOUDE VOORGERECHTEN

  • Pompoen en Zuurdesem

    12,50

    geroosterde pompoen met gerookte paprika, pompoenpitten, zongedroogde tomaat, Marokkaanse dadels, citroendressing en zuurdesemcroutons met Deens rookzout

  • Gamba en Langoustine

    15,50

    met een taartje van quinoa, witte uiencrème en zachtgegaarde gamba’s, huisgerookte zalm, gel van Sambai azijn en borage cress

  • Kreeft en Avocado

    15,50

    gebrande avocado met pana cotta van kreeft, kingkrab met limoen en Japanse mayonaise, kroepoekjes van hele garnaal, Oost Indische waterkers en haringkaviaar

  • Gepekelde Runderlende en Brickdeeg

    13,00

    krokantje van brickdeeg gevuld met een crème van Pata Negra, dunne gerookte runderlende met vinaigrette en espuma van peterselie

  • Carpaccio

    10,75

    met rucola, Parmesan, pijnboompitten, bieslook en truffelmayonaise

  • Steak Tartaar

    12,00

    van Belgisch wit-blauw runderras van boer Arjan “uit ’t groene hart” bij Alphen aan de Rijn met daarbij zoete mosterd en Zeeuws knabbelspek

  • Hamachi en Truffelsushi

    16,50

    urumaki sushirol met verse hamachi filet, shisoleaf, truffelmayonaise en teriyakisaus

  • Sashimi en Tataki

    13,00

    hamachi sashimi, tonijn- en beeftataki met hajikami gemberspruit, tsuyu no moto, tosaka nori en tempura van nori zeewier

WIJNSUGGESTIE

Gran Viña Sol (Chardonnay) – Miquel Torres 2015 - €24,50

Alois Lageder (Pinot Grigio) – Pinot Grigio 2016 - €29,50

Emil Bauer – (Riesling ) ‘No sex,no drugs,just riesling’ 2016 - €27,50

WARME VOORGERECHTEN

WARME VOORGERECHTEN

  • Rog en Coquille

    13,50

    gefileerde rogvleugel met een crème van pastinaak, geroosterde coquille, chips van Iberico chorizo en cêpes beurre blanc

  • Oesters en Tatsoi

    13,00

    gebakken oesters met gestoofde tatsoi, unagi kabayaki, zoetzure rode peper en sesam

  • Beefchuck en Baba Ganoush

    13,00

    gekarameliseerde balsamico witlof, langzaam gegaard en krokant gebakken rundernek met baba ganoush, rauwe champignonflinters en krokantjes van draadjesvlees, stroop van rode port

WIJNSUGGESTIE

Chardonnay Carmel Valley - Bernardus 2014 - €44,50

Belondrade Y Lurton (Verdejo) - Diedier Belondrade 2015 - €44,50

Visgerechten

Visgerechten

  • Sliptong en Remoulade

    23,00

    3 sliptongen / 2 sliptongen met aardappelmousseline en remouladesaus

    prijs 19,00
  • Tarbot en Risotto

    24,50

    aspergerisotto, rivierkreeft, gebakken tarbot en chips van schorseneren

  • Tonijn en Pasta

    22,50

    pasta all’aglio met gegrilde tonijnsteak, chutney van amandel, sjalot, kappertjes en panchettaspek

  • Rode Poon en Bloemkoolspruiten

    23,00

    crème van pastinaak met bloemkoolspruiten en rode poonfilet met een beurre blanc van vadouvan, cassavechips

  • Kabeljauw en Zolderspek

    22,50

    cassoulet van diverse boontjes met spek en droge worst, Kabeljauwfilet met gesmolten zolderspek en jus van Edik’s Sjalot

  • Kreeft en Doruvael

    36,50

    gegratineerde kreeft met zeekraal, spinazie en tatsoi, Doruvael truffelkaas, Belgische tuinkers en kreeftenessence

WIJNSUGGESTIE

Chardonnay reserve (Chardonnay) - Bodegas Salentein 2016 - €29,50

Chablis A.C. Les deux Rives – Olivier Leflaive 2015 - €29,50

Torrontes Finca la Colonia (Torrontes) – Bodegas Norton 2016 - €23,50

VLEESGERECHTEN

VLEESGERECHTEN

  • Varkenshaas en Morilles

    21,50

    gebakken varkenshaas met groene groenten, crème van pastinaak en jus van morilles, chips van Peruaanse roze aardappel

  • Lamsrack en Koffie

    22,50

    geroosterd lamsrack met ratatouille, bataat uit de oven en jus van gekarameliseerde knoflook en koffie, schorsenerenchips

  • Ossobuco en Orzo

    22,50

    Italiaanse orzo met knoflook, rode paprika, olijven en verse peultjes met zachtgegaarde kalfsschenkel

  • Schnitzel en Vadouvan

    20,00

    schnitzel met verse groene groenten en vadouvanmayonaise met bieslook

WIJNSUGGESTIE

Macon Rouge – Louis Jadot 2017 - €27,50

Malbec Reserva (Malbec) – Bodegas Norton 2015 - €32,50

Rosso di Montalcino - Castello Banfi 2016 - €34,50

US BEEF AND GRAIN FED QUALITY GERECHTEN

US BEEF AND GRAIN FED QUALITY GERECHTEN

US Beef is rundvlees van ultieme kwaliteit, hiervoor kopen we 100% graangevoerd rundvlees in uit NoordAmerika, het vlees heeft een sublieme vetdooradering, smaak en malsheid
  • Tournedos en Ossenstaart

    27,50

    US beef tournedos met bloemkoolcrème, gebakken paddenstoelen, jus van ossenstaart en krokant van pulled beef

  • Smoki’Hanger Steak en Smoked Sweet Potatoe

    53,00

    getrancheerde en à la minute gerookte longhaas steak met bloemkoolcrème, chips van rode biet en jus van zwarte knoflook en Angostura bitter (voor 2 personen)

  • US Beef “Dry Aged” Striploin en Truffel

    25,50

    striploin met Ligurische olie en truffelboter

  • Bavette en Chantaney

    24,50

    in de oven geroosterde Chantaney worteltjes met gegrilde bavettesteak en jus van de chef

WIJNSUGGESTIE

Claret (Cabernet Sauvignon) – Francis F. Coppola 2016 (R - € 33,50)

Brunello di Montalcino - Castello Banfi 2013 (R - € 47,50)

1685 grande cuvée (Sauvignon Blanc) 2017 – ( W - € 30,50 )

GRILLGERECHTEN

GRILLGERECHTEN

  • Kalfsrib-eye en Aubergine

    25,50

    Japanse aubergine met mint, knoflook en soja uit de oven met Peter’s farm kalfsrib-eye

  • Iberico Lomo en Pata Negra

    25,50

    Amerikaanse venkelcoleslaw, dunne gegrilde lomo’s van het Iberische zwartpootvarken met Pata Negra mayonaise

  • Iberico Sticky Ribfingers en Popcorn

    23,50

    gemarineerde ribfingers van het Spaanse pata negra zwartpoot varken, “spare ribs zonder bot”, sticky en spicy met intense sweet chili knoflooksaus en cajunpopcorn

WIJNSUGGESTIE

Chateuneuf du Pape – Jerome Quiot 2014 - €38,50

Baron de L Pouilly Fumé (Sauvignon Blanc) –Château de Nozet 2014 - €67,50

 

VEGETARISCHE GERECHTEN

VEGETARISCHE GERECHTEN

  • Courgette Raclette en Sweet Potatoe Fries *

    19,00

    spaghetti van courgette met gesmolten Zwitserse raclette kaas, gepekelde rode uitjes en sweet potato fries

    * Vegetarisch
  • Kikkererwten en Fusilli *

    19,00

    biologische fusilli gemaakt van 100% kikkererwten, saus van blauwe kaas, pistachenoten, zongedroogde tomaat en artisjokhart

    * Vegetarisch
  • Saccotini en Arrabiata *

    19,00

    gevulde pastazakjes met mozzarella en tomaat, pijnboompitten, pittige arrabiata en gegrilde courgette, tuinkers

    * Vegetarisch

Hoofdgerechten worden geserveerd met frites, wisselend aardappelgarnituur, verse groenten en op aanvraag salade.

WIJNSUGGESTIE

Gran Viña Sol (Chardonnay) – Miquel Torres 2015 - €24,50

Chassagne Montrachet (Chardonnay) – Louis Jadot 2014 - €59,50

Dessert

Dessert

  • Homestyle Carrotcake en Wortelijs

    8,50

    smeuïge carrotcake met walnoten, Philadelphia creamcheese hangop, wortelijs en zoete wortelchips

  • Brownie en Ladyfinger

    8,50

    huisgemaakte lange vinger met stroopwafelijs en chocolade brownie met fudge van Haagse hopjes

  • Cheesecake en ‘Ruby chocolate’

    8,50

    roomijs gemaakt van de ‘Ruby cacaopeulen’ met cremeux van witte chocolade en cheesecake

  • Crème Brûlée en Dulce de Leche

    8,50

    crème brûlée van hazelnoot en frangelico met dulce de leche ijs en crumble van suikerpinda’s

  • Bastogne en Witte Karamel Chocolade

    8,50

    pannacotta van witte karamelchocolade, Bastogne kruimel ijs en vanille-pecanmascarpone

  • Sorbet Amstelwijck

    8,50

    3 soorten sorbetijs, vers fruit, vruchtencoulis en slagroom

  • Dame Blanche 3.0

    8,50

    witte chocolade, vanille parfait en pure chocoladesaus

  • Kaasplankje en Vijgen

    8,50

    regionale kaasjes van Gert-jan de kaasboer, met gekarameliseerde vijgen en een vers gebakken gemberbroodje

  • Freezing Goodness en Chocolade

    16,00

    chocoladebol met een variatie aan lekkernijen met vanille-bourbonijs (voor 2 personen)

WIJNSUGGESTIE

Moscatel Floralix Oro (Moscatel) - Miguel Torres - €21,50