Direct naar de contentDirect naar de footer

A La Carte

KOUDE VOORGERECHTEN

KOUDE VOORGERECHTEN

  • Coquille en Langoustine

    14,00

    in vanille gegaarde coquille | gebrande langoustine gekoeld geserveerd knolselderij | Granny Smith appel | crumble van walnoot en oude kaas gebrande mandarijn | espuma van augurk

  • Wintergroenten en Truffel

    12,00

    pompoen | truffelaardappel | pastinaak | geitenkaascrème | radijssoorten shiitake | gepofte tomaat | truffelmozzarella | hazelnotencrunch cèpe-olie | Lupinecress

  • Kalf en Kingkrab

    13,00

    tartaar van biologisch kalfsvlees | gember | citroen | daslook | kingkrab limoen | gel van daslook | brickdeeg | borage

  • Kreeft en Buikspek

    17,50

    watermeloen | rode wodka | framboos | hoisin buikspek verse, schoongemaakte kreeft | vanillemayonaise | Zorrikers

  • Sushi en Hamachi

    16,50

    urumaki | hamachi | truffelmayonaise | teriyaki mirin | shisoleaf | bieslook

  • Gerookte Zalm en Gerookte Zalm

    14,50

    proeverij van 5 verschillende soorten gerookte zalm: original | rode biet en sinaasappel | limoen en zeealg| truffel | cha sieuw kappertjes | espuma van crème fraîche Fleurie de Montebourg

  • Carpaccio en Truffel

    11,00

    rundercarpaccio | rucola | Parmesan pijnboompitten | bieslook | truffelmayonaise

  • Steak Tartaar en Mosterd

    12,50

    Belgisch wit-blauw runderras | zoete mosterd Zeeuws knabbelspek | focaccia

  • Sashimi en Tataki

    13,00

    hamachi | tonijntataki | beeftataki | hajikami gemberspruit tsuyu no moto | tosaka nori | tempura van nori zeewier

WIJNSUGGESTIE

Saint-Veran – Louis Jadot 2017 (Chardonnay) (W - € 32,50)

Alois Lageder (Pinot Grigio) – Pinot Grigio 2017 (W - € 29,50)

Emil Bauer – (Riesling ) ‘No sex,no drugs,just riesling’ 2017 (W -€ 27,50)

SOEPEN

SOEPEN

  • Thaise tomatensoep

    7,00

    kip | rode curry | kokosmelk

  • Kreeftenbisque

    8,50

    kreeftensoep | salty fingers | gerookte zalmtosti kreeftenboter | cognacroom

  • Chicken-and-Corn chowder

    7,50

    mais | knapperig gebakken bacon | kip | paprika | lente-ui

MAALTIJDSALADES

MAALTIJDSALADES

  • Hot Mustard Sla en Caprimera Geitenkaas

    13,00

    harde geitenkaas | rozemarijn | hot mustard sla | honing pecannoten | gedroogde kleine tomaatjes

  • Rode Tatsoi en Beef Brisket

    13,50

    tatsoi salade | vijgen | rode puntpaprika | lente-ui julienne minimais | pijnboompitten | ras el hanoutroom

  • Caesar Salad

    13,00

    Romeinse salade | ei | Parmesan | croutons | ansjovis | spek En naar keuze: gegrilde kipfilet / tonijntataki / gerookte Noorse zalm

  • Paté Mignon en Suikerbrood

    13,50

    veldslasalade | bospaddestoelenpaté | krokant suikerbrood kwartelei | Tahoonkers | mayonaise van steranijs

WIJNSUGGESTIE

Viognier Vigne (Viognier) – Domaine Cote Y Cuilleron 2016 - €32,50

Pinot Blanc réserve (Pinot Blanc) – Domaine Fernand Engel 2016 - €27,50

Gruner Veltliner – Weingut Topf 2017 (W - € 26,50)

WARME VOORGERECHTEN

WARME VOORGERECHTEN

  • Handgedoken Coquiles en Bellotta

    14,50

    coquille | vanille knolselderijcreme | bellota pata negra pata negra dille olie

  • Softshellkrab en Kimchi

    13,00

    salade van op Koreaanse wijze gefermenteerde kool knapperig gebakken softshellkrab | vinaigrette van Laos | gember | thaisoy

  • Geconfijte eend en Eendenlever

    13,00

    krokant gebakken eendendij | gebakken eendenlever perenstroop | kaneel | vanille | zeezout | baba ganoush

WIJNSUGGESTIE

Chardonnay Carmel Valley - Bernardus 2014 - €44,50

Belondrade Y Lurton (Verdejo) - Diedier Belondrade 2015 - €44,50

VEGETARISCHE GERECHTEN

VEGETARISCHE GERECHTEN

  • Paddestoelen en Roomkaas *

    19,00

    open ravioli met verschillende soorten paddestoelen | boletencrème

    * Vegetarisch
  • American Pancakes en Pompoen *

    19,00

    gerookte paprika | pancakes | pompoen | geitenkaas pecannotenmaple syrup | bonte tomaatjes

    * Vegetarisch
  • Saccotini Ariabiata *

    19,00

    pastazakjes gevuld met pomodori en mozzarella pittige saus van mascarpone en specerijen | Parmezaanse kaas gegrilde courgette | pijnboompitten | tuinkers

    * Vegetarisch

Hoofdgerechten worden geserveerd met frites, wisselend aardappelgarnituur, verse groenten en op aanvraag salade.

WIJNSUGGESTIE

Gran Viña Sol (Chardonnay) – Miquel Torres 2016 - €24,50

Chassagne Montrachet (Chardonnay) – Louis Jadot 2016 (W - € 59,50)

VISGERECHTEN

VISGERECHTEN

  • Zeeduivel en Cassoulet

    23,50

    cassoulet van ‘Black eyed peas’ | droge worst | zeeduivel zolderspek | wortelchips | truffeljus

  • Dorade en Chermoula

    23,50

    verse peultjes | knolselderij-vanillecrème | doradefilet Chermoula kruidensalsa | chorizo crumble | peterselie

  • Tarbot en Canthare

    22,50

    gebakken knolselderij | cantharellen | tarbotfilet cèpes-beurreblanc | schorsenerenchips

  • Zwaardvis en Paksoi

    23,50

    gegrilde zwaardvissteak | oosterse paksoi | gepofte uien crème rode puntpaprika | limoenjus | Ediks vinegar

  • Kingkrab en Sinaasappel-tomaat

    24,50

    taartje van kingkrab | sinaasappeltomatenrelish | zoete sereh-beurreblanc

  • 3 sliptongen of 2 sliptongen | aardappelmousseline | remouladesaus

    23,50

    Knolselderij | bospaddenstoelen | roodbaarsfilet truffeljus | aardappelmousseline

    Kleine portie 20,00

WIJNSUGGESTIE

Chardonnay reserve (Chardonnay) - Bodegas Salentein 2016 - €29,50

Chablis A.C. Les deux Rives – Olivier Leflaive 2015 - €29,50

Torrontes Finca la Colonia (Torrontes) – Bodegas Norton 2016 - €23,50

VLEESGERECHTEN

VLEESGERECHTEN

  • Kalfspicana en Peanutbutterstout

    24,50

    biologische kalfssteak | winterratatouille knol crème | wortelchips | jus van Peanutbutterstoutbier

  • Parelhoen en Abrikozen

    22,50

    abrikozenzuurkool | bospaddestoelenpaté crumble van Zeeuws spek | parelhoensuprême | paddestoelenjus

  • Schnitzel en Baconnaise

    20,00

    zoete aardappel met knoflook uit de oven á l’Anglaise gepaneerde schnitzel | baconnaise | gerookte paprika

  • Asianribfingers en Knoflook

    23,50

    Iberico ribfingers | knapperige uitjes | krokante knoflook zwarte sesam | pikante Srirachamayonaise

  • Kalfsrib-eye en Baba Ganoush

    24,50

    gegrilde kalfsrib-eye | jus van zwarte knoflook schorsenerenchips | crème van gepofte aubergine

  • Kalfsvlees en Truffel

    23,50

    biologische kalfs-truffelburger | Doruvael truffelkaas groene asperges | bataat crème | truffelmayonaise | truffelchips

WIJNSUGGESTIE

Macon Rouge – Louis Jadot 2017 - €27,50

Malbec Reserva (Malbec) – Bodegas Norton 2016 (R - € 32,50)

Rosso di Montalcino - Castello Banfi 2017 (R - € 34,50)

Rioja Reserva – Barón de Ley 2014 (Tempranillo) (R - € 29,50)

US QUALITY BEEF

US QUALITY BEEF

US Beef is rundvlees van ultieme kwaliteit, hiervoor kopen we 100% graangevoerd rundvlees in uit NoordAmerika. Hhet vlees heeft een sublieme vetdooradering, smaak en malsheid
  • US Beef ‘Dry Aged’ Striploin

    25,50

    Striploin | ligurische olie | truffelboter

  • Tournedos en Zolderspekjes

    27,50

    Snijbonen | zolderspekjes | amandel | knolselderij crème jus van de chef | aardappel-truffelcrumble

  • Denversteak en Gepofte Ui

    24,50

    Gegrilde schoudersteak van de ‘chuck’ met een stevige bite crème van gepofte uien | gemengde boontjes | zwarte knoflookjus

  • Tri Tip en Muhammera

    24,50

    Rundersteak | orientaalse walnotendip | brood | tomaten groene asperges | knolselderij crème

  • Flanksteak en Rode Ui

    24,50

    Dry rubbed flanksteak | geroosterd venkelzaad schuim van gepofte knoflook | PX sherry | gewokte rode ui

  • Smokin’ Hangersteak (2 personen)

    53,00

    Geroosterde longhaas | vanillewitlof | rozemarijn | mosterdsla Parmesan | Jus van Angosturabitter | zwarte knoflook

WIJNSUGGESTIE

Claret (Cabernet Sauvignon) – Francis F. Coppola 2016 (R - € 33,50)

Brunello di Montalcino - Castello Banfi 2013 (R - € 47,50)

1685 grande cuvée (Boschendal Shiraz) 2016 – (R - € 30,50 )

DESSERTS

DESSERTS

  • Appelcrumble en Kaneelganache

    8,50

    appelcrumble | groene appel meringue | kaneel-chocoladeganache groene appelgel | Luikse wafel

  • Crème Brûlée en Specerijen

    8,50

    dulce de leche ijs | creme brûlée van winterse specerijen

  • Ananas en Yoghurt

    8,50

    gemarineerde ananas | kokos | volle yoghurtroomijs steranijsmascarpone | Atsina | bosbessen

  • Bastogneparfait en Banaan

    8,50

    bananencremeux | parfait van Bastognekoek | amarettogel karamelsuiker | kletskoppen met sinaasappel

  • Cheesecake en Cakebeslag

    8,50

    cakebeslagroomijs | cheesecake | frambozengel sinaasappel-witte chocolademascarpone

  • Sorbet

    8,50

    3 soorten sorbetijs | vers fruit | vruchtencoulis | slagroom

  • Kaasplank en Dadels

    11,00

    selectie van verschillende kazen | dadelcompote vers gebakken gemberbroodje

  • Freezing Goodness en Chocolade

    16,00

    chocoladebol | lekkernijen | vanille-bourbonijs (voor 2 personen)

  • Dame Blanche

    8,50

    witte chocolade | vanilleparfait | pure chocoladesaus

WIJNSUGGESTIE

Moscatel Floralix Oro (Moscatel) - Miguel Torres - €21,50

Banyuls – M. Chapoutier 2015 (R - € 32,50)