Direct naar de contentDirect naar de footer

Roomservice menu

Roomservice is beschikbaar tegen een toeslag van € 15,00 per bestelling.

Salades

Salades

  • Tonijn en Nicoise

    13,00

    warme geroosterde tonijnsteak met haricots verts, rode cherrytomaat, zwarte olijven, rode ui, gekookt ei met tonijnmayonaise en ansjovis

  • Caesar Salade

    12,50

    Romeinse salade met ei, Parmesan, croutons, ansjovis en naar keuze gegrilde kipfilet, tonijn tataki of gerookte Noorse zalm

Soep / voorgerechten

Soep / voorgerechten

  • Thaise Tomatensoep *

    7,00

    met kokosmelk, kip en rode curry

    * Vegetarisch
  • Kreeftenbisque

    8,00

    kreeftensoep met cognacroom, salty fingers en een tosti van gerookte zalm en kreeftenboter

  • Carpaccio

    10,75

    met rucola, Parmesan, pijnboompitten, bieslook en truffelmayonaise

  • Sashimi en Tataki

    13,00

    hamachi sashimi, tonijn- en beeftataki met hajikami geberspruit, tsuyu no moto, tosaka nori en tempura van nori zeewier

  • Gerookte Zalm en Gerookte Zalm

    14,50

    proeverij van verschillende soorten gerookte zalm, original, rode biet en sinaasappel, limoen en zeealg, truffel, cha sieuw met luxe knappertjes, cressen en espuma van Fleurie de Montebourg crème fraîche.

Visgerechten

Visgerechten

  • Tuna chipolata en Calamare

    22,50

    crème van witte ui, gegrilde tonijnsteak, zoetzuur gebakken rode ui en tempura van calamares

  • Heilbot en Knolselderij Pont Neuf

    23,50

    op zeer lage temperatuur in Ligurische olijfolie gegaarde heilbotfilet met dikke knolselderijfrieten, crème van witte bonen en mosterdzaad, beurre noisette van gebrande hazelnoten

Vleesgerechten

Vleesgerechten

  • Schnitzel en Vadouvan

    20,00

    schnitzel met verse groene groenten en vadouvanmayonaise met bieslook

  • Tournedos en Parmesan

    27,50

    mousseline van groene asperges en Parmezaanse kaas, geroosterde groene asperges en graangevoerde tournedos, beurre blanc van eekhoorntjesbrood en koekje van Parmesan

  • Peter’s Farm Kalf en Roodlof

    23,50

    kalfsrumpsteak met twee kleuren linzen, roodlofrauwkost, kaviaar van mosterdzaad en beurre blanc van cepes

  • Asian Ribfingers en Sriracha

    23,50

    Oosterse ribfingers van het Ibericovarken met knapperige uitjes, krokante knoflook, lenteui en zwarte sesam met pikante sriracha-mayonaise

  • Saccotini en Arabiata *

    19,00

    gevulde pastazakjes met mozzarella en tomaat, pijnboompitten, pittige arabiata en gegrilde courgette, tuinkers

    * Vegetarisch
Desserts

Desserts

  • Dame Blanche 3.0

    8,50

    witte chocolade, vanille parfait en pure chocoladesaus

  • Sorbet Amstelwijck

    8,50

    3 soorten sorbetijs, vers fruit, vruchtencoulis en slagroom

  • Cheesecake en ‘Ruby chocolate’

    8,50

    roomijs gemaakt van de ‘Ruby cacaopeulen’ met cremeux van witte chocolade en cheesecake

ROOMSERVICE TIJDEN

Dranken: 07.00 - 23.00 uur

Lunch: 11.00 - 16.00 uur

Diner: 16.00 - 22.00 uur

Na gebruik van de roomservice kunt u de roomservice trolley op de gang rijden. Wij zullen deze vervolgens ophalen.