Direct naar de contentDirect naar de footer

Wildkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

  • TARTAAR VAN HERT

    12,50

    truffel | cantharellen | cranberries | appel-kaneelchips | brickdeeg | kwartelei | tahoon | cèpesroom

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • HAZENRUG EN HERTENBIEFSTUK

    24,50

    lauwwarme vleessalade van wildzwijn en rosevalkriel | jus van steranijs en stoutbier | Borretane uitjes | rode bietenchips

  • HAZEPEPER

    23,50

    zuurkoolstamppot | spekjes | Pinova appel | schorseneren | stoofpeer

WIJNSUGGESTIES

WIJNSUGGESTIES

  • Brunello di Montalcino DOCG – Castello Banfi 2013

    6,50

    (rode wijn)

    per fles 32,50
  • Viognier Vigne – Domaine Cote Y Cuilleron 2017 (Viognier)

    6,50

    (witte wijn)

    per fles 32,50