Direct naar de contentDirect naar de footer

Wildkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Hert & Appeltaart

    16,00

    hertentartaar | fruitige sjalotten | bieslook | speculaascrème | eringiichips | bosuimayonaise | appeltaart crumble | Tahoon Tops | rode bietensiroop

  • Wijnsuggestie

    8,50

    Antinori - Pèppoli Chianti Classico
    Italië, Toscane (Merlot)
    Veel donker fruit, goede zuren en een mooie zachte afdronk.
    (prijs per glas)

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Rack & Stoof

    28,00

    hertenrack | hertensucade | zuurkoolstamppot | stoofpeer | kastanjes in rode wijnsiroop | kaneeljus

  • Haas & Rode kool

    26,50

    hazenpeper | zuurkool | rode kool | stoofpeer

  • Wijnsuggestie

    7,90

    Bolla - Valpolicella Classico Ripasso ‘Le Poiane'
    Italië, Veneto (Corvina, Rondinella)
    Deze Chardonnay betovert met exotisch fruit en delicate vanille tonen. De complexe smaak biedt een rijkdom aan tropische vruchten en een vleugje geroosterd eiken, resulterend in een volle, zijezachte textuur.
    (prijs per glas)