Direct naar de contentDirect naar de footer

Wildkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Tataki van hertenfilet

    12,50

    met croutons van suikerbrood, crumble van pompoen en knoflook met vincotto van perenstroop en kwartelei, Tahoon

  • COPPA VAN WILD ZWIJN EN KWARTELPATÉ GEVULD MET ZWEZERIK

    12,50

    Zoetzure gele biet en Chioggiabiet, miso specerijen gel

WIJNSUGGESTIE​

Château Rozier Merlot blend

€6,25 per glas
€35,50 per fles

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • PULLED HERT MET MALSE HERTENBIEFSTUK

    25,50

    zuurkoolstamppot en gestoofde appeltjes, gegrilde oude wijvenkoek en een jus van roze peper en Banyulwijn

  • HAZEPEPER

    23,50

    met cantharellen en kastanjestamp, stoofpeer en chips van bakbanaan

WIJNSUGGESTIE

Chateauneuf du Pape Syrah blend

€6,25 per glas
€38,50 per fles