Direct naar de contentDirect naar de footer

Uitbreiding van ons hotel

De grote uitbreiding is inmiddels begonnen aan zijn eindfase. Het hotel krijgt er 54 nieuwe kamers bij. Deze bevinden zich in het nieuwe gebouw van vier etages, parallel aan de rijksweg.

De aanbouw is aan het bestaande complex bevestigd met een brug, zodat u binnendoor van het reeds bestaande gedeelte naar het nieuwe gedeelte kunt lopen. In totaal heeft het project ongeveer 1,5 jaar in beslag genomen. Momenteel hebben de Comfort Deluxe, Superior Deluxe en Familie Suite Deluxe kamers haar deuren geopend om haar eerste gasten te ontvangen in de nieuwbouw.

Daarnaast bevindt zich een Valk to Go in de nieuwbouw, pal naast de liften. Hier kan je terecht wanneer je iets lekkers voor op de kamer nodig hebt, iets bent vergeten voor tijdens het verblijf of snel een snack wilt oppikken voor onderweg.

Aankomende periode zijn we druk bezig met de afbouw van de casino en de themasuites:

  • Fitness suite

Voor de fitnessliefhebbers bevindt zich een privé gym met monkeybars, pull up/dip station, roeitrainer, fietstrainer, bokszak en een battlerope.

  • Cinema suite

Dompel je jezelf onder in een ware filmervaring in de privé bioscoop met sterrenhemel.

  • Bali suite

Door de jungle sfeer en ontspannen ambiance, kom je terecht in een weelderig toevluchtsoord, waar je helemaal tot rust komt.

  • Candyland

Candyland is helemaal Instaproof! Van een reusachtige donut boven het bed tot aan een upside down corner.


Hoewel de bouw in volle gang is, zijn de themasuites al beschikbaar voor boekingen. Grijp deze kans om als een van de eersten onze themasuites te betreden voor een onvergetelijke ervaring.

De werkzaamheden worden voornamelijk tussen 07:00 uur en 17:00 uur uitgevoerd. Dit kan enige overlast veroorzaken, wij vragen hiervoor uw begrip. Uiteraard doen wij er alles aan om eventuele overlast tot een minimum te beperken.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot de uitvoering van de bouwwerkzaamheden kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.

Wat komt er bij?

  • 54 Hotelkamers, waarvan;
  • 6 Suites
  • 3 Familiekamers
  • 45 Deluxe kamers