Direct naar de contentDirect naar de footer
Tot in de puntjes verzorgd
Tot in de puntjes verzorgd
Powered by GooglePowered by Google

Meetings & Events

Bent u op zoek naar een locatie voor een succesvolle meeting, informatieve training, meerdaagse conferentie of voor de organisatie van een beurs? Met maar liefst 12 multifunctionele zalen is Van der Valk Hotel Dordrecht de perfecte locatie voor ieder evenement. Kom langs en wij nemen u alle zorgen uit handen.

Informatie en prijzen

Informatie en prijzen

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een evenement in ons hotel?

Onze Sales & Banqueting afdeling staat ook graag voor u klaar. Bereikbaar via sales@dordrecht.valk.nl of 078 870 08 30.

Offerte aanvragen
Jullie stonden continu klaar, het eten was fantastisch, de kamers zagen er tip top uit, als we een extra wens hadden werd dit geregeld (o.a. de kamerversiering voor de jarigen) en iedereen was gastvrij en vriendelijk.
Bertine van Roozelaar
AFAS software
Ik verzorg vaker congressen maar de klantvriendelijkheid en de efficiency van jullie sales afdeling zijn helemaal super.
Monique Joostink
Kring van Kabinetsmedewerkers
Onze grote dank voor de uitstekende verzorging van ons huwelijk afgelopen woensdag. We kijken terug op een prachtige dag - mede dankzij uw voortreffelijke inzet.
Hans Alderliesten
Complimenten voor de medewerkers, de sfeer, de zaalinrichting en niet te vergeten het heerlijke eten. Voor de gasten van de Zonnebloem was het weer een feestelijke middag. Ook de samenwerking tussen van der Valk en de Zonnebloem liep fantastisch.
Henk Geleijns
Secretariaat De Zonnebloem Dordrecht Zuid
Dank voor het meedenken, het ondersteunen en uitvoeren om een dergelijke bijeenkomst met zo'n grote groep tot een mooi resultaat te brengen. Complimenten!
Dirlanda Boeve
Bestuurssecretaris Stichting H3O

De voordelen van Hotel Dordrecht

  • Centraal gelegen

  • Multifunctionele zalen

  • Klimaatbeheersing

  • Zalen met daglicht