Direct naar de contentDirect naar de footer

Huisregels Suites

VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID

Tijdens uw bezoek aan ons hotel gelden onze algemene huisregels, u kunt deze hier lezen. Voor een verblijf in één van onze luxe suites is een apart reglement en een borg van toepassing.

De borg bedraagt € 150,00 per verblijf. Het reglement voor suites ontvangt u tijdens incheck ter ondertekening. U kunt het reglement hieronder voor uw verblijf alvast lezen zodat u op de hoogte bent voor uw komst.

SUITE REGLEMENT

Beste gast,

U gaat verblijven in één van onze luxe suites. Om de kwaliteit van onze suites te waarborgen voor nu en voor de toekomst brengen wij € 150,- borg in rekening.

Dit bedrag ontvangt u bij uitcheck terug in het geval dat de suite in goede staat is achtergelaten.

Wat verwachten wij van u?

Wij verwachten dat u ons huisreglement naleeft, het reglement kunt u nalezen op onze website of op te vragen bij de receptie.

Een aantal specifieke regels voor het verblijf in de suites zijn:

 • Uitchecken voor 11.00 uur, een late uitcheck is niet mogelijk.
  -> Voor ieder half uur dat u langer op de suite blijft brengen wij € 25,00 in rekening. Dit wordt in mindering gebracht op de borg.
 • Meer dan het aantal personen waarvoor is geboekt mogen niet op de suite aanwezig zijn, ook niet kortstondig op bezoek.
 • Iedereen die verblijft op de suite moet zich hebben gelegitimeerd bij de receptie en minimaal 21 jaar oud zijn.
 • Er zijn geen huisdieren toegestaan op de suites.

De volgende zaken zijn verboden:

 • Roken
 • Het gebruik van lachgas en andere soorten verdoven middelen.
 • Branden van kaarsen / wierook in verband met brandgevaar. Tevens is het verboden om opzettelijk handelingen uit te voeren die het brandmeldsysteem in werking zetten. Zoals het afplakken van de rookmelders.
 • Het is niet toegestaan overlast te veroorzaken voor andere gasten in of om het hotel.
 • Versieren van de suite is in beperkte mate toegestaan, informeer bij de receptie. Het is niet toegestaan om confetti te verspreiden.

Voor suites die worden achtergelaten in een onfatsoenlijke staat worden € 50,00 schoonmaakkosten in rekening gebracht.

Reserveren van uw controle voor vertrek.

Als u wilt vertrekken belt u naar de receptie met het verzoek tot controle. Binnen 15 minuten komt er iemand op uw suite om te controleren of alles in de juiste staat is achtergelaten.