Ontdek de Historische
binnenstad Dordrecht

Ontdek de Historische  binnenstad Dordrecht - Van der Valk Hotel Dordrecht

RONDVAART
DOOR NATIONAAL PARK
DE BIESBOSCH

Weekendje in de natuur overnachten? Dordrecht!

Heeft u behoefte aan een dagje opladen? Denk dan eens aan Dordrecht! Overnachten bij Van der Valk om tot rust te komen of de natuur te verkennen, is een ideaal kadootje aan uzelf of uw geliefde.

Niet alleen is hotel Dordrecht ideaal gelegen in de natuur en nabij het historische centrum, ook beschikt Van der Valk over ruime faciliteiten. Wij zijn makkelijk toegankelijk en u kunt natuurlijk vrij parkeren bij Van der Valk Hotel Dordrecht. Overnachten in grote of kleine groepen is 365 dagen per jaar mogelijk, last-minute of via een arrangement.

Uw broodnodige weekendje rust is zo gepland, al blijft Dordrecht voor velen een verborgen parel. Dordrecht biedt namelijk vele musea en ligt dicht bij de groene trekpleister van de regio: De Biesbosch. Dit is een van de oudste natuurgebieden van Nederland, wat vanwege zijn zoetwater rivieren een unieke flora en fauna heeft. De Biesbosch is zelfs verkozen tot “mooiste natuurgebied van Nederland”!

 

Overnachten Dordrecht

Wij helpen u graag om uw weekendverblijf naar wens in te richten; zo kunt u gebruik maken van ons sportveld of fietsen in centrum van Dordrecht. Overnachten kunt u in onze ruime kamers, en daarnaast bieden wij u gastronomische maaltijden in ons restaurant.

Uiteraard kunt u aanschuiven bij ons lunch-buffet of genieten van onze wekelijkse Zondagsbrunch. Om het helemaal makkelijk voor u te maken, bieden wij verscheidene arrangementen. Zo kunt u optimaal uw weekend beginnen of afsluiten met wellness, en live-cooking diner of met een verzorgde dagtrip naar dordrecht. Overnachten kunt u daarna in een van onze luxueuze kamers, voorzien van alle gemakken.

Uiteraard kunt u overdag een fiets huren voor een dagtocht naar de natuur of dordrecht zelf, en is uw huisdier van harte welkom. Daarnaast zijn wij uitstekend geschikt voor het organiseren van uw trouwerijen, bijeenkomsten of zakelijke vergaderingen. Met van der Valk bent u verzekerd van professionele verzorging van al uw behoeftes, en flexibele mogelijkheden.

Wat uw wensen ook zijn, Van der Valk Hotel Dordrecht staat klaar voor u. U kunt gerust al uw vragen of opmerkingen stellen, wij helpen u graag verder.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Wij maken gebruik van cookies.