Direct naar de contentDirect naar de footer

Actievoorwaarden Jubileumactie

U heeft meegedaan aan de jubileumactie van Valk Exclusief Hotel Dordrecht.

Hoe worden de winnaars geïnformeerd?
De winnaars worden 10 weken lang, elke week vanaf donderdag 26 mei 2022 bekendgemaakt. Dit zal gebeuren via de Hall of Fame op onze website en op onze Social Media kanalen; Facebook Hotel Dordrecht, Instagram @hoteldordrecht. Aanvullende informatie voor de winnaars wordt verstrekt aan de gelukkigen.

Wat bieden wij u aan:
Wij bieden u één overnachting aan inclusief ontbijt en toeristenbelasting voor twee personen op een van de Superior kamers van Hotel Dordrecht. Houd er rekening mee dat extra kosten zoals eventuele restaurant- of hotelbarkosten en kosten voor een boeking van meer dan twee personen niet inbegrepen zijn en volledig voor eigen rekening zullen zijn.

Wanneer kunnen wij u verwelkomen:
Wij ontvangen u graag voor 31 december 2022. Per dag hanteren wij een maximum aantal kamers, hierdoor kan het zijn dat uw gewenste datum niet meer beschikbaar zal zijn. Wij vragen u in dit geval een keuze te maken uit één van de alternatieve data. Daarnaast dient de reservering op naam te staan van de winnaar van de jubileumactie en kan niet worden doorgegeven/verkocht aan derden. Wij zullen u daarom bij het inchecken vragen om een geldig legitimatiebewijs.


Overige voorwaarden:

  • Het selecteren van winnaars verloopt via loting. Aan de uitslag of bekendmaking kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Nadat de reservering gemaakt is, kan deze reservering niet meer geannuleerd en/of gewijzigd worden. Daarnaast is de actie niet te verzilveren met aankomst op zaterdag en op 24, 25, 26 of 31 december. Na 31 december komt de winactie te vervallen.
  • De gewonnen prijs geldt slechts voor één overnachting per winnaar. Indien gewenst kan de reservering met één of meerdere nachten worden uitgebreid tegen de op dat moment geldende tarieven.
  • Heeft u gewonnen? Vanaf het moment dat wij contact met u opnemen heeft u 14 dagen de tijd om uw boeking te maken. Na deze periode vervalt helaas het recht op de reservering.
  • Heeft u niet gewonnen? Niet getreurd! Voor aankomende periode zullen er verschillende jubileumacties worden aangeboden. Houd onze website en socials hiervoor goed in de gaten.
  • De overnachting is niet overdraagbaar. Als winnaar dient u dus persoonlijk gebruik te maken van de overnachting. Indien er een reservering wordt gemaakt door een ander persoon behouden wij het recht om de reservering te annuleren.
  • Met deelname geeft u ons toestemming uw naam, indien u als winnaar wordt uitgekozen, te noemen op onze sociale-mediakanalen.