Direct naar de contentDirect naar de footer

Arrangementenkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

  • thaise tomatensoep

    met kokosmelk, kip en rode curry

  • Bloemkoolsoep

    milde bloemkoolsoep met vadouvan, krokant draadjesvlees en bieslook

  • Carpaccio

    met rucola, Parmesan, pijnboompitten, bieslook en truffelmayonaise

  • Sashimi en Tataki

    hamachi sashimi, tonijn- en beeftataki met Hajikami gemberspruit, tsuyu no moto, Tosaka nori en tempura van nori zeewier

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Maïskip en Shiitake

    met lente-ui en jus van milde gember-edik

  • Asian Ribfingers en Sriracha

    Oosterse ribfingers van het Ibericovarken met knapperige uitjes, krokante knoflook, lenteui en zwarte sesam met pikante sriracha-mayonaise

  • Tuna chipolata en calamare

    calamares

  • Sliptong en Remoulade

    2 sliptongen met aardappelmousseline en remouladesaus

  • Saccotini en Arrabiata *

    gevulde pastazakjes met mozzarella en tomaat, pijnboompitten, pittige arrabiata en gegrilde courgette, tuinkers

    * Vegetarisch
Dessert

Dessert

  • Dame blanche 3.0

    witte chocolade, vanille parfait en pure chocoladesaus

  • Sorbet Amstelwijck

    3 soorten sorbetijs met vers fruit, vruchtencoulis en slagroom

  • Cheesecake en 'Ruby chocolate'

    Cheesecake

  • Kaasplankje en Vijgen

    regionale kaasjes van Gert-jan de kaasboer, met gekarameliseerde vijgen en een vers gebakken gemberbroodje

    (+ €2.50)