Direct naar de contentDirect naar de footer

Arrangementenkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Thaise Tomatensoep

    kip | rode curry | kokosmelk

  • Chicken-and-Corn Chowder

    mais | knapperig gebakken bacon | kip | paprika | lente-ui

  • Carpaccio en Truffel

    rundercarpaccio | rucola | parmezaanse kaas | pijnboompitten | truffelmayonaise

  • Gerookte Zalm en Gerookte Zalm

    proeverij van 5 verschillende soorten gerookte zalm: original | rode biet en sinaasappel | limoen en zeealg | truffel | cha sieuw | kappertjes | espuma van crème fraîche Fleurie de Montebourg

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • US Beef “Dry Aged” Striploin

    striploin | Ligurische olie | truffelboter

  • Schnitzel en Baconnaise

    zoete aardappel met knoflook uit de oven | à l’Anglaise gepaneerde schnitzel | baconnaise | gerookte paprika

  • Asianribfingers en Knoflook

    Iberico ribfingers | knapperige uitjes | krokante knoflook | zwarte sesam | pikante Srirachamayonaise

  • Tarbot en Cantharel

    gebakken knolselderij | cantharellen | tarbotfilet | cèpes-beurreblanc | schorsenerenchips

  • Saccotini Ariabiata *

    pastazakje gevuld met pomodori en mozzarella | pittige saus van mascarpone en specerijen | Parmezaanse kaas | gegrilde courgette | pijnboompitten | tuinkers

    * Vegetarisch
Dessert

Dessert

  • Dame Blanche

    witte chocolade | vanilleparfait | pure chocoladesaus

  • Cheesecake en Cakebeslag

    cakebeslagroomijs | cheesecake | sinaasappel-witte chocolademascarpone | frambozengel

  • Sorbet Amstelwijck

    3 soorten sorbetijs | vers fruit | vruchtencoulis | slagroom

  • Kaasplank (+ € 2,50)

    selectie van verschillende kazen | gekarameliseerde vijgen | vers gebakken gemberbroodje

De samenstelling van het arrangementmenu is afhankelijk van de invulling van onze à la carte kaart welke circa 4x per jaar wisselt. Het kan hierdoor zijn dat de invulling van het arrangementmenu ten tijde van uw verblijf iets anders is.