Direct naar de contentDirect naar de footer

Arrangementenkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

  • thaise tomatensoep

    met kokosmelk, kip en rode curry

  • Geroosterde Pompoensoep

    met pestomascarpone, krokant van pompoenpitten en amandel

  • Carpaccio

    met rucola, Parmesan, pijnboompitten, bieslook en truffelmayonaise

  • Sashimi en Tataki

    hamachi sashimi, tonijn- en beeftataki met Hajikami gemberspruit, tsuyu no moto, Tosaka nori en tempura van nori zeewier

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Varkenshaas en Morilles

    gebakken varkenshaas met groene groenten, crème van pastinaak en jus van morilles, chips van Peruaanse roze aardappel

  • Iberico Sticky Ribfingers en Popcorn

    gemarineerde ribfingers van het Spaanse pata negra zwartpoot varken, “spare ribs zonder bot”, sticky en spicy met intense sweet chili knoflooksaus en cajunpopcorn

  • Rode Poon en Bloemkoolspruiten

    vadouvan, cassavechips

  • Sliptong en Remoulade

    2 sliptongen met aardappelmousseline en remouladesaus

  • Kikkererwten en Fusilli *

    biologische fusilli gemaakt van 100% kikkererwten, saus van blauwe kaas, pistachenoten, zongedroogde tomaat en artisjokhart

    * Vegetarisch
Dessert

Dessert

  • Dame blanche 3.0

    witte chocolade, vanille parfait en pure chocoladesaus

  • Sorbet Amstelwijck

    3 soorten sorbetijs met vers fruit, vruchtencoulis en slagroom

  • Cheesecake en 'Ruby chocolate'

    Cheesecake

  • Kaasplankje en Vijgen

    regionale kaasjes van Gert-jan de kaasboer, met gekarameliseerde vijgen en een vers gebakken gemberbroodje

    (+ €2.50)