Direct naar de contentDirect naar de footer

Arrangementenkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

  • thaise tomatensoep

    met kokosmelk, kip en rode curry

  • Wortelsoep

    zomerse wortelsoep met steranijs, knoflookcroutons en crème van Monchou en lavasolie

  • Carpaccio

    met rucola, Parmesan, pijnboompitten, bieslook en truffelmayonaise

  • Sashimi en Tataki

    hamachi sashimi, tonijn- en beeftataki met Hajikami gemberspruit, tsuyu no moto, Tosaka nori en tempura van nori zeewier

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Varkenshaas en Venkelpeen

    geroosterde venkelpeentjes met gebakken varkenshaas, slow cooked ‘varkenskoontjes’, jus van eekhoorntjesbrood

  • Iberico Ribfingers en Garlic

    gemarineerde ribfingers van het Spaanse pata negra zwartpoot varken, “spare ribs zonder bot”, sticky en spicy met intense sweet chili knoflooksaus

  • Tonijn en Meiknolletjes

    geroosterde tonijnsteak met crème van meiknolletjes, gepofte tomaat, zeekraal en beurre noisette van geroosterde amandel en kappertjes

  • Griet en Courgette

    risotto van courgette met gebakken grietfilet, beurre blanc van tay soy en sjalot, tempura van Hollandse garnalen

  • Strozzapreti en Burrata *

    biologische pasta van rode linzen met zachte kaas en pesto, burrata van buffel, pecannoten en mosterdcress

    * Vegetarisch
Dessert

Dessert

  • Dame blanche 2.0

    witte chocolade, vanille parfait en pure chocoladesaus

  • Sorbet Amstelwijck

    3 soorten sorbetijs met vers fruit, vruchtencoulis en slagroom

  • Cheesecake en Blanke Yoghurt

    naturel yoghurtroomijs met cheesecake en amarenekersen en een kletskop van 5 spices

  • Brownie en oreo

    Oreo cookie roomijs met lauwwarme brownie, Stroh rum advokaat en een krokantje van Haagse hopje