Direct naar de contentDirect naar de footer

Arrangementenkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Thaise Tomatensoep

    kip | rode curry | kokosmelk

  • Caesar salade

    Romein sla | ei | Parmezaan | croutons | ansjovis | spek
    naar keuze: kip. tonijntataki, gerookte zalm, vegetarisch met geitenkaas en zongedroogde tomaat

  • Carpaccio en Truffel

    rundercarpaccio | rucola | parmezaanse kaas | pijnboompitten | truffelmayonaise

  • Sashimi en Tataki

    Hamachi | tonijntataki | beeftataki | hajikame gemberspruit | tsuyu no moto | wakame

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Sliptongen en remoulade

    2 gebakken sliptongen | aardappelmousseline | remouladesaus

  • hertenkoteletjes

    hazepeper | stoofpeer | stampotje van flespompoen en abrikoos | gewelde pruimenjus

  • Schnitzel en Venkelpeen

    oven geroosterde venkelpeen | á l’Anglaise gepaneerde schnitzel | Serranomayonaise

  • Pastechi en Veggie chicken *

    deegenvelopjes met vegetarische kip | missunasalade | lente-ui en mini maïs | courgettecrème | tobanjanmayo

    * Vegetarisch
Dessert

Dessert

  • Dame Blanche

    witte chocolade | vanilleparfait | pure chocoladesaus

  • Cheesecake en stoofpeer

    sorbet van stoofperen | cheesecake | stoofperengel | honeycress

  • Sorbet

    3 soorten sorbetijs | vers fruit | vruchtencoulis | slagroom

  • Kaasplank en dadels (+ € 2,50)

    selectie van verschillende kazen | dadelcompôte | vers gebakken gemberbrood

De samenstelling van het arrangementmenu is afhankelijk van de invulling van onze à la carte kaart welke circa 4x per jaar wisselt. Het kan hierdoor zijn dat de invulling van het arrangementmenu ten tijde van uw verblijf iets anders is.