Direct naar de contentDirect naar de footer

Arrangementenkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Thaise Tomatensoep

    kip | rode curry | kokosmelk

  • Caesar salade

    Romein sla | ei | Parmezaan | croutons | ansjovis | spek naar

    keuze: kip. tonijntataki, gerookte zalm, vegetarisch met geitenkaas en zongedroogde tomaat

  • Carpaccio en Truffel

    rundercarpaccio | rucola | parmezaanse kaas | pijnboompitten | truffelmayonaise

  • Sashimi en Tataki

    Hamachi | tonijntataki | beeftataki | hajikame gemberspruit | tsuyu no moto | wakame

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Sliptongen en remoulade

    2 gebakken sliptongen | aardappelmousseline | remouladesaus

  • Schnitzel en Baconnaise

    zoete aardappel uit de oven | baconnaise | á l’anglaise gepaneerde schnitzel

  • Tonijn en Salsa Verde

    zoete aardappel uit de oven | baconnaise | á l’anglaise gepaneerde schnitzel

  • Shortrib en Roseval

    Langzaam gegaarde shortrib | lauwwarme rovevalsalade | pijnboompitten | lenteui | rode peper | Ras el Hanoutmayonaise

  • Saccotini Ariabiata *

    pastazakjes gevuld met mozzarella | Pomodori | pittige saus van mascarpone en specerijen | Parmezaanse kaas | pijnboompitten

    * Vegetarisch
Dessert

Dessert

  • Dame Blanche

    witte chocolade | vanilleparfait | pure chocoladesaus

  • Cheesecake en Duindoorn

    cakebeslagroomijs | cheesecake | sinaasappel-witte chocolademascarpone | frambozengel

  • Sorbet

    3 soorten sorbetijs| vers fruit| vruchtencoulis | slagroom

  • Kaasplank en dadels (+ € 2,50)

    selectie van verschillende kazen | dadelcompôte | vers gebakken gemberbrood

De samenstelling van het arrangementmenu is afhankelijk van de invulling van onze à la carte kaart welke circa 4x per jaar wisselt. Het kan hierdoor zijn dat de invulling van het arrangementmenu ten tijde van uw verblijf iets anders is.