Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Salades

Salades

  • Ceaser salade

    13,00

    Romeinse salade | ei | parmezaanse kaas | croutons | ansjovis | spek naar keuze: gegrilde kipfilet – tonijntataki – gerookte Noorse zalm

  • Hot Mustard Sla en Caprimera Geitenkaas

    13,00

    harde geitenkaas | rozemarijn | hot mustard sla | honing | pecannoten | gedroogde kleine tomaatjes

WIJNSUGGESTIE​

Viognier Vigne (Viognier) – Domaine Cote Y Cuilleron 2016  - €32,50

Pinot Blanc réserve (Pinot Blanc) – Domaine Fernand Engel 2016  - €27,50

Sancerre Bonnes Bouches (Sauvignon Blanc) - Henri Bourgeois 2016 - €37,50

Soepen

Soepen

  • Kreeftenbisque

    8,50

    kreeftensoep | salty fingers | gerookte zalmtosti | kreeftenboter | cognacroom

  • Thaise tomatensoep

    7,00

    kip | rode curry | kokosmelk

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

  • Gerookte Zalm en Gerookte Zalm

    14,50

    proeverij van 5 soorten gerookte zalm : original | rode biet en sinaasappel | limoen en zeealg | truffel | cha sieuw | espuma van crème fraîche Fleurie de Montebourg

  • Carpaccio en Truffel

    11,00

    rundercarpaccio | rucola | parmezaanse kaas | pijnboompitten | truffelmayonaise

Wijnsuggestie

Gran Viña Sol (Chardonnay) – Miquel Torres 2015 - €24,50

Alois Lageder (Pinot Grigio) – – Pinot Grigio 2016 - €29,50

Emil Bauer– (Riesling ) ‘No sex,no drugs,just riesling’ 2016 - €27,50

Warm voorgerecht

Warm voorgerecht

  • Hand Gedoken Coquilles en Bellotta

    14,50

    coquille | vanille knolselderijcrème | Bellota pata negra | pata negra dille-olie

WIJNSUGGESTIE​

Chardonnay Carmel Valley - Bernardus 2014 - €44,50

Belondrade Y Lurton (Verdejo) – Diedier belondrade 2015 - €44,50

Visgerechten

Visgerechten

  • Tarbot en Cantharel

    24,50

    gebakken knolselderij | cantharellen | tarbotfilet | cèpes-beurreblanc | schorsenerenchips

  • Sliptongen en Remoulade

    23,50

    3 sliptongen | aardappelmousseline | remouladesaus

WIJNSUGGESTIE

Chardonnay reserve (Chardonnay) - Bodegas Salentein 2016 - €29,50

Chablis A.C. Les deux Rives – Olivier Leflaive 2015 - €29,50

Torrontes Finca la Colonia (Torrontes) – Bodegas Norton 2016 - €23,50

Vleesgerechten

Vleesgerechten

  • Schnitzel en Baconnaise

    20,00

    zoete aardappel met knoflook uit de oven | á l’Anglaise gepaneerde schnitzel | baconnaise | gerookte paprika

  • Tournedos en Zolderspekjes

    27,50

    snijbonen | zolderspekjes | amandel | knolselderij crème | jus van de chef | aardappel-truffelcrumble

  • US Beef “Dry Aged” Striploin

    25,50

    striploin | Ligurische olie | truffelboter

  • Asianribfingers en Knoflook

    23,50

    Iberico ribfingers | knapperige uitjes| krokante knoflook| zwarte sesam | pikante Srirachamayonaise

WIJNSUGGESTIE​

Macon Rouge – Louis Jadot 2015 - €27,50

Malbec Reserva (Malbec) – Bodegas - €32,50

Rosso di Montalcino - Castello Banfi - €34,50

 

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

  • American Pancakes en Pompoen *

    19,00

    gerookte paprika | pannenkoeken | pompoen | geitenkaas | pecannoten | maple syrup | bonte tomaatjes

    * Vegetarisch

Hoofdgerechten worden geserveerd met frites, wisselend aardappelgarnituur, verse groenten en op aanvraag salade.

WIJNSUGGESTIE​

Gran Viña Sol (Chardonnay) – Miquel Torres 2015 - €24,50

Chassagne Montrachet (Chardonnay) – Louis Jadot 2014 - €59,50

Desserts

Desserts

  • Cheesecake en Cakebeslag

    8,50

    cakebeslagroomijs | lemoncheesecake | sinaasappel-witte chocolademascarpone | frambozengel

  • Sorbet Amstelwijck

    8,50

    3 soorten sorbetijs | vers fruit | vruchtencoulis | slagroom

  • Dame Blanche

    8,50

    witte chocolade | vanilleparfait | pure chocoladesaus

WIJNSUGGESTIE​

Moscatel Floralix Oro (Moscatel) - Miguel Torres - €21,50