Direct naar de contentDirect naar de footer

Dinerkaart

KOUDE VOORGERECHTEN

KOUDE VOORGERECHTEN

  • Carpaccio en Truffel

    13,50

    rundercarpaccio | rucola | Parmezaanse kaas | pijnboompitten | bieslook | truffelmayonaise

  • Steak Tartaar en Mosterd

    14,00

    Belgisch wit-blauw runderras | zoete moesterd | Zeeuws knabbelspek | focaccia

  • Sashimi en Tataki

    15,25

    Hamachi | tonijntataki | beeftataki | hajikami gemberspruit | tsuyu no moto | tosaka nori | tempura van nori zeewier

  • Hamachi en Truffel

    16,75

    urumaki sushi | truffelmayonaise | hamachi | Teriyaki | bieslook | komkommer

  • Beeftataki en Kreeft

    17,50

    zoetzure avocado | watermeloen | limoenhangop | Zorri

  • Kalf en Gerookte zalm

    15,50

    boterzachte kalfsentrecote | wasabi-nori zalm | mosterdkaviaar | dragoncrème | Venecress

  • Walnotencremeux en Klaverhoning

    14,00

    rode bietengel | geitenkaascrème | affila | tahoon | basilicumwonton | macadamia

WIJNSUGGESTIE

Saint-Veran – Louis Jadot 2017 (Chardonnay) (W - € 32,50)

Alois Lageder (Pinot Grigio) – Pinot Grigio 2017 (W - € 29,50)

Emil Bauer – (Riesling ) ‘No sex,no drugs,just riesling’ 2017 (W -€ 27,50)

SOEPEN

SOEPEN

  • Thaise tomatensoep

    8,50

    kip | rode curry | kokosmelk

  • Kreeftenbisque

    9,75

    kreeftensoep | gerookte zalmtosti | kreeftenboter | cognacroom

  • Bloemkoolsoep

    9,25

    Pata Negra | Kervelolie | aardappelkaantjes

MAALTIJDSALADES

MAALTIJDSALADES

  • Caesar Salad

    15,50

    Romeinse salade | ei | Parmezaanse kaas | croutons | ansjovis | spek

    naar keuze: gegrilde kipfilet | tonijntataki | gerookte Noorse zalm | beef tataki | vegetarische optie

  • Gerookte zalm en Wasabi Shoyu

    16,25

    Charsiu gerookte zalm | truffel gerookte zalm | sinaasappel- rode biet | wasabi Shoyu dressing | veldsla | edamame | zoetzure komkommer | zoetzure pompoen | affila

WIJNSUGGESTIE

Viognier Vigne (Viognier) – Domaine Cote Y Cuilleron 2016 - €32,50

Pinot Blanc réserve (Pinot Blanc) – Domaine Fernand Engel 2016 - €27,50

Gruner Veltliner – Weingut Topf 2017 (W - € 26,50)

VEGETARISCHE GERECHTEN

VEGETARISCHE GERECHTEN

  • Saccotini Arabiata *

    20,50

    pastazakjes gevuld met pomodori en mozzarella | pittige saus van mascarpone en specerijen | Parmezaanse kaas | gegrilde courgette | pijnboompitten | tuinkers

    * Vegetarisch
  • Loaded sweet potatoe fries *

    20,50

    spaghetti van courgette | Doruvael truffelkaas | sweet potatoe fries | gepekelde rode uitjes

    * Vegetarisch

Hoofdgerechten worden geserveerd met frites, wisselend aardappelgarnituur, verse groenten en op aanvraag salade.

WIJNSUGGESTIE

Gran Viña Sol (Chardonnay) – Miquel Torres 2016 - €24,50

Chassagne Montrachet (Chardonnay) – Louis Jadot 2016 (W - € 59,50)

VISGERECHTEN

VISGERECHTEN

  • Sliptongen en Remoulade

    24,50

    2 sliptongen of 3 sliptongen | aardappelmousseline | remouladesaus

    Kleine portie 21,50
  • Kabeljauw en Lardo di Collonata

    26,50

    erwtencrème | vongole | kreeftenbeurreblanc

  • Zalm Teriyaki en Asperges

    24,50

    lente-ui | rode peper | sesam

WIJNSUGGESTIE

Chardonnay reserve (Chardonnay) - Bodegas Salentein 2016 - €29,50

Chablis A.C. Les deux Rives – Olivier Leflaive 2015 - €29,50

Torrontes Finca la Colonia (Torrontes) – Bodegas Norton 2016 - €23,50

VLEESGERECHTEN

VLEESGERECHTEN

  • Schnitzel en Truffel

    22,50

    varkensschnitzel | rucola | truffelmayonaise | pijnboompitten | Parmezaanse kaas | bieslook | citroen

  • Grainfed hangersteak en Snijbiet

    26,50

    smakelijke longhaasfilet | jonge velderwtencrème | heet gewokte snijbiet | truffeljus | cassavechips

  • Tournedos

    36,50

    gebakken tournedos | knolselderijcrème | jus van de chef | spekjes | groene groenten | wortelchips

  • Kalfsribeye en Crispy Pulled Beef

    27,50

    ribeye | crème van sweet potato en sinaasappel | gebrande witlof | venkeljus | crispy pulled beef

  • Truffelburger en Rossini

    24,75

    paddenstoelenpaté | tomatencrouton | witlof | Madeiratruffeljus | truffelsalsa

  • Parelhoen en Kalfswang

    25,50

    bloemkoolcrème | snijbonen | zwarte knoflookjus | knoflookcrunch | schorsenerenchips

WIJNSUGGESTIE

Macon Rouge – Louis Jadot 2017 - €27,50

Malbec Reserva (Malbec) – Bodegas Norton 2016 (R - € 32,50)

Rosso di Montalcino - Castello Banfi 2017 (R - € 34,50)

Rioja Reserva – Barón de Ley 2014 (Tempranillo) (R - € 29,50)

DESSERTS

DESSERTS

  • Cheesecake en Amandel

    10,25

    Amaretto roomijs | gekarameliseerde amandel | vanillemascarpone

  • Brownie en Dulce de leche

    9,50

    mascarpone van dulce de leche | karamelmochi

  • Mochi en Spongecake

    9,50

    mango | passievrucht | yuzu | spongecake van rode biet | limoenhangop

  • Dame Blanche 3.0

    9,75

    witte chocolade | vanilleparfait | pure chocoladesaus

  • Sorbet Amstelwijck

    9,50

    3 soorten sorbetijs | vers fruit | vruchtencoulis | slagroom

  • Kaasplank en Dadels

    15,50

    4 soorten binnen- en buitenlandse kaassoorten | gedroogde vijgen | vijgenbroodje | pecan | dadeltapenade

WIJNSUGGESTIE

Moscatel Floralix Oro (Moscatel) - Miguel Torres - €21,50

Banyuls – M. Chapoutier 2015 (R - € 32,50)