Direct naar de contentDirect naar de footer

Dinerkaart

KOUDE VOORGERECHTEN

KOUDE VOORGERECHTEN

  • Geitenkaas en Tomaat *

    13,00

    Panna cotta van zachte geitenkaas | basilicummayonaise | gepofte bonte tomaatjes | tomatenwonton | gepekelde eidooier | Zorri cress | macadamia

    * Vegetarisch
  • Pulled Duck en Cashew

    13,00

    malse Peking eend | Crispy skin | Kaffirlimoenschuim | cashewnotencreme | rode bieten pompoen | sechuankers | Lupine cress

  • Kingkrab en Kreeft

    16,50

    schoongemaakte kreeft | oestermayonaise | sesamkrokantje | King krab | limoen | cressen

  • Zeebaars en Grapefruit

    14,00

    tartaar van zeebaars | beurre noisette van grapefruit | kerrietuille | avocado | hazelnoot | cherrietomaat | Borage

  • Sashimi en Tataki

    14,00

    hamachi | tonijntataki | beeftataki | hajikami gemberspruit | tsuyu no moto | tosaka nori | tempura van nori zeewier

  • Hamachi Torch en Tobanjan

    16,50

    urumaki sushi | gebrande Hamachi | Teriyaki | Tobanjanmayonaise | bieslook | tempuraflakes | komkommer | Shiso

  • Carpaccio en Truffel

    12,00

    rundercarpaccio | rucola | Parmesan | pijnboompitten | bieslook | truffelmayonaise

  • Steak Tartaar en Mosterd

    13,00

    Belgisch wit-blauw runderras | zoete mosterd | Zeeuws knabbelspek | focaccia

WIJNSUGGESTIE

Saint-Veran – Louis Jadot 2017 (Chardonnay) (W - € 32,50)

Alois Lageder (Pinot Grigio) – Pinot Grigio 2017 (W - € 29,50)

Emil Bauer – (Riesling ) ‘No sex,no drugs,just riesling’ 2017 (W -€ 27,50)

SOEPEN

SOEPEN

  • Thaise tomatensoep

    7,50

    kip | rode curry | kokosmelk

  • Kreeftenbisque

    8,50

    kreeftensoep | salty fingers | gerookte zalmtosti | kreeftenboter | cognacroom

  • Maïs en Pinda *

    7,50

    maïssoep | lente-ui | pinda | mini-maïs

    * Vegetarisch
WARME VOORGERECHTEN

WARME VOORGERECHTEN

  • Handgedoken Coquiles en Bellotta

    14,50

    coquille | vanille knolselderijcreme | bellota pata negra | pata negra | dille olie

  • Zwezerik en Luikse Wafel

    13,00

    warme Luikse wafel met gesmolten eendenlever | krokante zwezerik | bloemkoolcrème | vijgengel met Pedro Ximenez

WIJNSUGGESTIE

Chardonnay Carmel Valley - Bernardus 2014 - €44,50

Belondrade Y Lurton (Verdejo) - Diedier Belondrade 2015 - €44,50

MAALTIJDSALADES

MAALTIJDSALADES

  • Chickenbites en Aardbei

    13,50

    veldsla | krokante kipstukjes | Sriracha-gember mayonaise | verse aardbeien | zoetzure komkommer | rode ui

  • Gepekelde groenten en Hummus (vegan) *

    13,50

    gerookte zomerbiet | mesclunsalade | aangezuurde pompoen | radijs | gepekelde groenten | aubergine hummus | B’rustiekcroutons | Lupinecress

    * Vegetarisch
  • Caesar Salad

    13,50

    Romeinse salade | ei | Parmesan | croutons | ansjovis | spek

    En naar keuze: gegrilde kipfilet / tonijntataki / gerookte Noorse zalm / beef tataki / vega

WIJNSUGGESTIE

Viognier Vigne (Viognier) – Domaine Cote Y Cuilleron 2016 - €32,50

Pinot Blanc réserve (Pinot Blanc) – Domaine Fernand Engel 2016 - €27,50

Gruner Veltliner – Weingut Topf 2017 (W - € 26,50)

VEGETARISCHE GERECHTEN

VEGETARISCHE GERECHTEN

  • Pompoen en Veganbrie (Vegan) *

    19,00

    gebrande pompoen | bloemkool crème | dadel | vegan kruidenbrie | gerookte amandel | vegan hangop met Harissa | dadelsiroop

    * Vegetarisch
  • Shiitake en Risotto *

    19,00

    risotto van knolselderij | truffel | mini shiitake | groene asperges | rucola | cêpesolie

    * Vegetarisch
  • Saccotini Ariabiata *

    19,00

    pastazakjes gevuld met pomodori en mozzarella | pittige saus van mascarpone en specerijen | Parmesan | gegrilde courgette | pijnboompitten | tuinkers

    * Vegetarisch
  • Jack Fruit Burger en Pulled ‘No Chicken’ Red Curry *

    19,00

    vegetarische burger van Jack fruit | geplukte vegetarische kip met rode curry | Srirachamayonaise | groene asperges | knolselderij crème | wortelchips

    * Vegetarisch

Hoofdgerechten worden geserveerd met frites, wisselend aardappelgarnituur, verse groenten en op aanvraag salade.

WIJNSUGGESTIE

Gran Viña Sol (Chardonnay) – Miquel Torres 2016 - €24,50

Chassagne Montrachet (Chardonnay) – Louis Jadot 2016 (W - € 59,50)

VISGERECHTEN

VISGERECHTEN

  • Tarbot en Carbonara

    24,50

    snijboonsalade | vinaigrette | tarbotfilet | carbonaraschuim | knolselderij crème | tomaat

  • Zeebaars en Kokkels

    24,50

    zeebaarsfilet | jonge velderwtencrème | lamsoren | Zeeuwse kokkels | beurre blanc van kreeft | schorsenerenchips

  • Tonijn en Udon

    23,50

    oosterse Udonnoodles | lente ui | pinda | rode peper | Teriyaki | verse tonijn | Noriten wasabi

  • Tongfilet en Hazelnoot

    26,50

    knolselderij crème | gegrilde tongfilet | beurre blanc van hazelnoot | geroosterde amandel en hazelnoot | rode biet | blanke Balsamico

  • Sliptongen en Remoulade

    23,50

    3 sliptongen of 2 sliptongen | aardappelmousseline | remouladesaus

    Kleine portie 20,50

WIJNSUGGESTIE

Chardonnay reserve (Chardonnay) - Bodegas Salentein 2016 - €29,50

Chablis A.C. Les deux Rives – Olivier Leflaive 2015 - €29,50

Torrontes Finca la Colonia (Torrontes) – Bodegas Norton 2016 - €23,50

VLEESGERECHTEN

VLEESGERECHTEN

  • Kalfs Rump en Besengek

    24,50

    biologisch kalfsvlees | Besengek bloemkool | erwtencrème | groene currybeurreblanc | wortelchips

  • Schnitzel en Truffel

    20,00

    varkensschnitzel | rucola | truffelmayonaise | pijnboompitten | Parmesan | bieslook | citroen

  • Eend en Aardappelschuim

    22,50

    geconfijte geplukte eend | luchtig aardappelschuim | aardappelkaantjes | lente-ui | knolselderij-jus | knolselderijbrunoise en paddenstoel

  • Maïskip en Butterchicken

    22,50

    suprême | groene groenten | mini maïs| bloemkoolcrème | beurreblanc van Oosterse butterchicken | rode peper

  • Sucadesteak en Peultjes

    24,50

    biologisch | rosé gebakken ‘house’ steak | peultjes | zongedroogde tomaat | jus van de chef

  • Iberico en Chorizo

    24,50

    striploin van het Ibericovarken | groene asperges | gebakken chorizo | Parmesanmayonaise | schorsenerenchips

WIJNSUGGESTIE

Macon Rouge – Louis Jadot 2017 - €27,50

Malbec Reserva (Malbec) – Bodegas Norton 2016 (R - € 32,50)

Rosso di Montalcino - Castello Banfi 2017 (R - € 34,50)

Rioja Reserva – Barón de Ley 2014 (Tempranillo) (R - € 29,50)

US QUALITY BEEF

US QUALITY BEEF

US Beef is rundvlees van ultieme kwaliteit, hiervoor kopen we 100% graangevoerd rundvlees in uit NoordAmerika. Hhet vlees heeft een sublieme vetdooradering, smaak en malsheid
  • Ossenhaas en Crispy Pulled Beef

    27,50

    tournedos | crème van sweet potatoe en sinaasappel | gebrande witlof | venkeljus | crispy pulled beef

  • Bavette en Chimmichurri

    25,50

    zoetzure venkelsalade | graangevoerde bavette | Argentijnse grillsaus van gezuurde groenten op olie | schorsenerenchips

  • Black Angus burger en Kreeft

    21,50

    US beefburger | groene asperges | schoongemaakte kreeft | Srirachamayonaise | knolselderijcrème | wortelchips

WIJNSUGGESTIE

Claret (Cabernet Sauvignon) – Francis F. Coppola 2016 (R - € 33,50)

Brunello di Montalcino - Castello Banfi 2013 (R - € 47,50)

1685 grande cuvée (Boschendal Shiraz) 2016 – (R - € 30,50 )

DESSERTS

DESSERTS

  • Cheesecake en Bramen

    8,50

    bramensorbet | crème de vassissiroop | frambozengel | crumble van Bastogne | Napoleon | rood fruit

  • Popcorn en Kerrie

    8,50

    popcornparfait | kerriecrumble | popcorn | witte chocoladeganache | spongecake | Atsina cress

  • Aardbeien en Romanoff

    9,50

    aardbeien | Wodka | zwarte peper | room | cakebeslagroomijs

  • Creme Brûlée en Sereh

    8,50

    duindoornsherbetijs | crème brûlée van sereh en limoenblad

  • Dame Blanche

    8,50

    witte chocolade | vanilleparfait | pure chocoladesaus

  • Sorbet

    8,50

    3 soorten sorbetijs | vers fruit | vruchtencoulis | slagroom

  • Kaasplank en Dadels

    12,25

    Vier soorten binnen- en buitenlandse kaassoorten | gedroogde vijgen | Kletzenbrood | pecan | Zeeuwse appelstroop

WIJNSUGGESTIE

Moscatel Floralix Oro (Moscatel) - Miguel Torres - €21,50

Banyuls – M. Chapoutier 2015 (R - € 32,50)