Direct naar de contentDirect naar de footer

Menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

SALADES

SALADES

  • Satsuma Age en Yuzu

    13,00

    Japanse salade van missunasla met tempura van verse zalmfilet, geweckte rettich, shisoleaf, gele kerstomaatjes met yuzu dressing, zwarte sesam en Noriten wasabi zeewier crackers

  • Ceaser Salade

    12,00

    Romeinse salade met ei, Parmesan, croutons, ansjovis, spekjes en naar keuze: gegrilde kipfilet, tonijntataki of gerookte Noorse zalm

  • Iberico Chorizo en Manchego

    12,50

    Little gem sla met Iberico chorizo, Spaanse Manchego, walnoten, Spaanse zwarte olijven, romige aïolidressing en knoflookcroutons

  • Gerookte Entrecôte en Nectarine

    13,00

    zomerse combinatie van gerookte runderlende met nectarine, grapefruitolie met geroosterde cashewnootjes, kerstomaatjes en zongedroogde tomaat

WIJNSUGGESTIE

Viognier Vigne (Viognier) - Domaine Cote Y Cuilleron 2015€32,50
Pinot Blanc réserve (Pinot Blanc) – Domaine Fernand Engel 2016€27,50
Sancerre Bonnes Bouches (Sauvignon Blanc) – Henri Bourgeois 2016€37,50
soepen

soepen

  • Thaise Tomatensoep

    6,50

    met kokosmelk, kip en rode curry

  • Kreeftenbisque

    7,25

    kreeftensoep met cognacroom, salty fingers en een tosti van gerookte zalm en kreeftenboter

  • Wortelsoep

    7,00

    zomerse wortelsoep met steranijs, knoflookcroutons en crème van Monchou en lavasolie

KOUDE VOORGERECHTEN

KOUDE VOORGERECHTEN

  • Carpaccio

    10,50

    met rucola, Parmesan, pijnboompitten, bieslook en truffelmayonaise

  • Steak Tartaar

    11,50

    van Belgisch wit-blauw runderras van boer Arjan “uit ’t groene hart” bij Alphen aan de Rijn met daarbij kaantjes, zoete mosterd en Zeeuws knabbelspek

  • Gerookte Striploin en Eendenlever

    13,50

    malse gerookte runderlende, crunch van pompoenpitten, gepocheerde koude eidooier en in vinaigrette gegaarde wortellinten, eendenleverkrullen en Edik’s mild apple vinegar

  • Buikspek en Kingkrab

    13,50

    koningskrab en krokant buikspek met een romig koud soepje van jonge velderwten met crème fraîche, rode bietengel en boragecress

  • Hamachi en Truffelsushi

    18,50

    urumaki sushirol met verse hamachi filet, shisoleaf, truffelmayonaise en teriyakisaus

  • Sashimi en Tataki

    12,50

    hamachi sashimi, tonijn- en beeftataki met hajikami gemberspruit, tsuyu no moto, tosaka nori en tempura van nori zeewier

  • Spiced Salmon en Smokey Salmon

    13,00

    mousse van gerookte knoflookbietjes, gemarineerde flespompoen met koude gegaarde zalmfilet, gerookte zalm en kaviaar van mosterd-zaad, Hollandse garnaaltjes en zorricress

  • Burrata en Pomodori

    12,50

    rijpe pomodori tomaten met la Espagnola olijfolie, artisjokharten en basilicumpesto met zachte burrata

WIJNSUGGESTIE

Gran Viña Sol (Chardonnay) – Miquel Torres 2015€24,50
Alois Lageder (Pinot Grigio) – Pinot Grigio 2016€29,50
Emil Bauer – (Riesling ) ‘No sex,no drugs,just riesling’ 2016€27,50
WARME VOORGERECHTEN

WARME VOORGERECHTEN

  • Runder Ribfinger en Zwezerik

    12,50

    krokant gebakken zwezerik en slow cooked ribfinger van 200 dagen graan gevoerd rund met een salsa van appel, bosui en walnoten en Griekse yoghurt, krokantje van noten vijgenbrood

  • Gamba’s en Tobanjan

    14,50

    grote gamba’s in een krokant jasje met een salade van zwarte venero rijst met chorizo, augurk en tomaat met tobanjanmayonaise

  • Coquille en Kingkrab

    13,50

    geroosterde coquilles met kingkrab, gewelde mango met knolpuree, een beurre blanc van zoete knoflook en chips van Sallandse plaatham

WIJNSUGGESTIE

Chardonnay Carmel Valley - Bernardus 2014€44,50
Belondrade Y Lurton (Verdejo) – Diedier belondrade 2015€44,50
Visgerechten

Visgerechten

  • Sliptong en Remoulade

    22,50

    3 sliptongen / 2 sliptongen met aardappelmousseline en remouladesaus

    prijs 18,50
  • Kreeft en Bouillabaisse

    34,50

    halve schoongemaakte kreeft, een ravioli van kreeft met salty fingers, rouille, knolselderijcrème en verse spinazie met bouillabaisse en geroosterde macadamia’s

  • Griet en Courgette

    23,50

    risotto van courgette met gebakken grietfilet, beurre blanc van tay soy en sjalot, tempura van Hollandse garnalen

  • Red Snapper en Zwarte Knoflook

    22,50

    geroosterde bimi’s met red snapperfilet, wortelcrème, tuille van serrano en tijm en een jus van zwarte knoflook

  • Schelvis Gremolata en Langoustine

    22,50

    pasta met knoflook, peterselie en citroenzeste met rivierkreeftjes, schelvisfilet en een hele langoustine

  • Tonijn en Meiknolletjes

    22,50

    geroosterde tonijnsteak met crème van meiknolletjes, gepofte tomaat, zeekraal en beurre noisette van geroosterde amandel en kappertjes

WIJNSUGGESTIE

Chardonnay reserve (Chardonnay) - Bodegas Salentein 2016€29,50
Chablis A.C. Les deux Rives – Olivier Leflaive 2015€29,50
Torrontes Finca la Colonia (Torrontes) – Bodegas Norton 2016€23,50
VLEESGERECHTEN

VLEESGERECHTEN

  • Varkenshaas en Venkelpeen

    21,50

    geroosterde venkelpeentjes met gebakken varkenshaas, slow cooked ‘varkenskoontjes’, jus van eekhoorntjesbrood

  • Schnitzel en Bacon

    19,50

    schnitzel met gebakken paddenstoelen en baconnaise

  • Surf en Burger

    27,50

    250 grams ambachtelijke burger met een schoongemaakte halve kreeft, kreeftenmayonaise, groene asperges, hangop van piment d’espellette en venkel, iberico lomo

  • Kalfsbiefstuk en Eendenlever

    24,50

    Peter’s farm kalfsbiefstuk met eendenlever, groene groenten en Armagnacjus

  • Maiskip Likama Hloa en Parelgort

    22,50

    lauwwarme parelgort met dadels, rozijnen, maiskipsuprême, geroosterde pistache en mint met een hangop van rode ui, appel en middenoosterse specerijen

  • Lamsfilet Za’atar en Pompoenhummus

    23,50

    kruidige quinoasalade met granaatappel en knapperige groenten, pompoenhummus met crème fraîche en gemarineerde lamsfiletspies

WIJNSUGGESTIE

Macon Rouge – Louis Jadot 2015€27,50
Malbec Reserva (Malbec) – Bodegas Norton 2014€32,50
Rosso di Montalcino - Castello Banfi 2015€34,50
US BEEF AND GRAIN FED QUALITY GERECHTEN

US BEEF AND GRAIN FED QUALITY GERECHTEN

US Beef is rundvlees van ultieme kwaliteit, hiervoor kopen we 100% graangevoerd rundvlees in uit NoordAmerika, het vlees heeft een sublieme vetdooradering, smaak en malsheid
  • Tournedos Besengek

    26,50

    US beef tournedos, met drie soorten besengek boontjes, bloemkoolcrème, chips van rode biet en jus van zwarte knoflook en Angostura bitter

  • US Beef “Dry Aged” Striploin en Truffel

    24,50

    striploin met Ligurische olie en truffelboter

  • Smoki’Hanger Steak en Smoked Sweet Potatoe

    52,00

    getrancheerde en à la minute gerookte longhaas steak met bloemkoolcrème, chips van rode biet en jus van zwarte knoflook en Angostura bitter (voor 2 personen)

  • Rump on Fire

    25,50

    black angus graangevoerde rumpsteak met een stampotje van bloemkool, amandeljus en gebakken oesterzwam met crispy knoflookflakes

GRILLGERECHTEN

GRILLGERECHTEN

  • Iberico Sticky Ribfingers en Garlic

    23,50

    gemarineerde ribfingers van het Spaanse pata negra zwartpoot varken, “spare ribs zonder bot”, sticky en spicy met intense sweet chili knoflooksaus

  • Beef Brisket en Popcorn

    22,50

    slow cooked en crispy gebakken graan gevoerde runderbrisket met gepofte patisson en mini tomaatsoorten, cajun popcorn en whiskey roast honey BBQ-sauce

WIJNSUGGESTIE

Chateuneuf du Pape – Jerome Quiot 2014€38,50
Baron de L Pouilly Fumé (Sauvignon Blanc) –Château de Nozet 2014€67,50
VEGETARISCHE GERECHTEN

VEGETARISCHE GERECHTEN

  • Bara en Parelgort *

    18,50

    Surinaamse bara met geroosterde puntpaprika, smeuïge parelgort en zachte geitenkaas met een salsa van honing, rode peper en cashewnoten, mala saus

    * Vegetarisch
  • Strozzapreti en Burrata *

    18,50

    biologische pasta van rode linzen met zachte kaas en pesto, burrata van buffel, pecannoten en mosterdcress

    * Vegetarisch
  • Peccorino en Vijgen *

    18,50

    agnolotti pasta gevuld met vijgen en peccorino kaas, verse vijgen, gegrilde aubergine, maple sirup en Deens rookzout

    * Vegetarisch

Hoofdgerechten worden geserveerd met frites, wisselend aardappelgarnituur, verse groenten en op aanvraag salade.

WIJNSUGGESTIE

Gran Viña Sol (Chardonnay) – Miquel Torres 2015€24,50
Chassagne Montrachet (Chardonnay) – Louis Jadot 2014€59,50
Dessert

Dessert

  • Dame Blanche 3.0

    7,00

    witte chocolade, vanille parfait en pure chocoladesaus

  • Sorbet Amstelwijck

    6,50

    3 soorten sorbetijs, vers fruit, vruchtencoulis en slagroom

  • Radler Scroppino en Frambozen

    7,50

    sorbetijs van radler bier en scroppino van radler bier, zachte cremeux van frambozen, rood fruit

  • Brownie en Oreo

    7,50

    Oreo cookie roomijs met lauwwarme brownie, Stroh rum advokaat en een krokantje van Haagse hopjes

  • VIP Milkshake en Hot Macaron

    7,50

    luxe creamshake van vers rood fruit, fraise des bois en echte bourbon vanille met een warme royale chocolade macaron

  • Strawberry Shortcake en Lemon Curd Custard

    7,50

    verse gemarineerde aardbeien met gember en zeezout met Philadelphia whipped vanilla cream, shortcake en limoen custard

  • Cheesecake en Blanke Yoghurt

    7,50

    naturel yoghurtroomijs met cheesecake en amarenekersen en een kletskop van 5 spices

  • Freezing Goodness en Chocolade

    15,50

    chocoladebol met een variatie aan lekkernijen met vanille-bourbonijs (voor 2 personen)

  • Kaasplankje en Vijgen

    7,00

    regionale kaasjes van Gert-jan de kaasboer, met gekarameliseerde vijgen en een vers gebakken gemberbroodje

WIJNSUGGESTIE

Moscatel Floralix Oro (Moscatel) - Miguel Torres            €21,50
Kinderkaart

Kinderkaart

onderstaand menu serveren wij aan kinderen tot 12 jaar
  • Voorgerechten

    Thaise tomatensoep met kip

    Of

    Carpaccio met dressing, bieslook en pijnboompitjes

    Of

    Ham met meloen

  • hoofdgerechten

    Frikandel, kroket of bitterbal met friet en appelmoes

    Of

    Biefstukje met gebakken aardappeltjes en appelmoes

    Of

    Kipsaté met friet en appelmoes

    Of

    Spaghetti bolognese

    Of

    Hamburger met verse tomaat en gesmolten kaas

    Of

    Fishfingers met friet en appelmoes

  • Dessert

    Kinderijsje met slagroom en vers fruit

    Of

    Twister ijslolly