Direct naar de contentDirect naar de footer

Wildkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Pani Puri & Herten tataki

    18,00

    filet americain van hert | tataki van hertenfilet | dry-aged pompoen | eekhoorntjesbrooddressing | krokante knoflook | bieslook | pumpkin spice mascarpone | paddenstoelenpappadum | tahoon

  • Wijnsuggestie

    8,50

    Antinori - Pèppoli Chianti Classico
    Italië, Toscane (Merlot)
    Veel donker fruit, goede zuren en een mooie zachte afdronk.
    (prijs per glas)

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Hertenbrisket & Hertenbiefstuk

    31,50

    Elzasser zuurkool met zolderspekjes | veenbes krokine | stoofpeer | rode kool | mole poblano-jus | pistache

  • Hazenpeper & Stoofpeer

    28,50

    rijk gevulde hazenpeper | zuurkool | rode kool | stoofpeer

  • Wijnsuggestie

    7,90

    Bolla - Valpolicella Classico Ripasso ‘Le Poiane'
    Italië, Veneto (Corvina, Rondinella)
    Deze Chardonnay betovert met exotisch fruit en delicate vanille tonen. De complexe smaak biedt een rijkdom aan tropische vruchten en een vleugje geroosterd eiken, resulterend in een volle, zijezachte textuur.
    (prijs per glas)