Direct naar de contentDirect naar de footer

Meetings & Events

Op dit moment zijn naar aanleiding van de laatste persconferentie onze boardrooms en vergaderzalen tot en met 9 februari gesloten.

Mocht u een optie willen plaatsen of een offerte willen aanvragen voor uw bijeenkomst, training of vergadering op een datum verder in het jaar, dan is ons Salesteam telefonisch bereikbaar op +31 (0)78 870 08 30 of per e-mail via sales@dordrecht.valk.nl

Vraag hier uw offerte aan

Meeting - congres - event

 • Rustige werkplek

  Rustige werkplek

  Van der Valk Dordrecht biedt thuiswerkers een rustige werkplek aan. Een boardroom kunt u één dag van te voren bij ons reserveren tegen een aantrekkelijk tarief.

  Lees meer
 • Vergaderen

  Vergaderen

  U vindt bij ons diverse stijlvolle boardrooms en multifunctionele zalen voorzien van o.a. LED-scherm, beamer, projectiescherm, WiFi en airconditioning.

  Lees meer
 • Congressen

  Congressen

  Wij bieden u alle luxe en comfort om uw congres tot een succes te maken. Van kleine tot grote groepen, van een ééndaags tot meerdaags congres.

  Lees meer
 • Feest op maat

  Feest op maat

  Of het nu gaat om een receptie, een bedrijfsfeest, de viering van een 25-jarig jubileum of een 50-jarig huwelijk, u bent van harte welkom! Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek om de diverse mogelijkheden te bespreken.

  Lees meer
 • Bruiloften

  Bruiloften

  Een dag om nooit te vergeten! Graag bespreken wij uw wensen, van intiem diner tot een spetterende feestavond, zodat wij voor u uw bruiloft op maat kunnen samenstellen.

  Lees meer
 • Skybar

  Skybar

  Een belangrijke vergadering, netwerkborrel of receptie? Zelfs een walking dinner is mogelijk op één van de mooiste plekjes van Dordrecht, onze Skybar!

  Lees meer