Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstdiner

Nonrefundable

Vier Kerst met uw gezelschap tijdens een viergangendiner in ons sfeervol gedecoreerde restaurant.

HET KERSTDINER IS UITSLUITEND NOG BESCHIKBAAR IN COMBINATIE MET EEN OVERNACHTING.

➡️ Reserveer hier uw Kerstarrangement.

Wilt u wel dineren, maar niet slapen dan kunt u via deze pagina een tafel reserveren voor u en uw gezelschap voor de zitting van 16.00 uur. Voor de late zitting om 20.00 zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

🎅 INVULLING KERSTMENU 🎅

U wordt ontvangen met een feestelijk glas prosecco en een amuse van de chef, waarna het culinaire kerstkeuzemenu geserveerd zal worden.

⭐VOORGERECHTEN
Black Angus carpaccio
cêpesmayonaise | gekonfijte bundelzwammetjes | geroosterde hazelnoot | compté kaas | bosui | zoethoutpoeder | venecress
Hertentataki en patrami
eendenlever | pastinaakcrème met witte chocolade | brioche | paddestoelengel en paddestoelenaarde | vanillepoeder | Tahoon
Gemarineerde Zalm
sinaasappel en rode biet | Kantonees gemarineerd | met truffel belegd | tartaar van gerookte zalm | brickdeeg met gomasio | mascarpone van bergamot en Sechuanpeper | Daikon
Cremuex van Kingkrab
makreelrillette | rode bietengel | chioggia | sesamkoekjes met kikkoman | mosterdkaviaar | zorrikers | haringkuit
Brandade (gekoeld) van Aardpeer met Umer
gepekelde eidooier | Parmesanmayonaise | rauwe paddenstoelenchips | eekhoorntjesbroodolie | gepofte wilde rijst | Tahoon
Panna Cotta van Geitenkaas
gepofte bonte tomaatjes| basilicummayonaise | macadamiacrunch | avocado | tomatenwonton

⭐SOEPEN
Topinamboercremésoep
vanille | hazelnoot | pata negra-olie
Tomatenespresso
basilicumcrumble | lavas

⭐HOOFDGERECHTEN
Tournedos
gepofte knoflookcrème | kastanjechampignons | minishiitake | kervel | zoete zwarte linzenjus | pastinaakchips met tomatenpoeder
Hertenrack en Stoofvlees van Ree
stamppotje van schorseneren met kaneel en steranijs | pinova-appeltjes | jus van banyuls wijn | vanille | kruidkoekchips
Grietfilet met Mosterdknolcrème
gemengde boontjes | tempura van Hollandse garnalen | beurreblanc van kingkrab en yuzu | Tay soy | knolselderijchips met knolselderijzout
Roodbaars en Morilles
jonge velderwtencrème | gewokt snijbietblad met Kikkoman | longpepper | morillebeurreblanc | gnocchi | aardappelkaantjes
Spinazie-Linguine
mascarponeroom | gebrande maïs | ingelegde pompoen | gepofte bonte tomaatjes | Parmesan | mikado van korstdeeg
Lepelkaas en courgette
courgette | basilicumbrood | hartige crème van Epoisse | piment d'Esprellette | crème van pastinaak | beurreblanc van ras el hanout | chutney van cherrytomaat met aceito Balsamico | gegrilde asperges

⭐DESSERT VAN DE CHEF
een feestelijke verrassing

⭐KOFFIE OF THEE

met heerlijke friandises

⭐Kindermenu (tot 13 jaar)

Tomatensoep met balletjes
Kindercarpaccio met truffel mayonaise
Ham met meloen
***
Biefstukje met champignonsaus
Kipspiesje met champignonsaus
Frikandel, kroket, kipnuggets
Broodje hamburger met tomaat en kaas
***
Verrassingsdessert

BETALEN EN ANNULEREN

  • Een volledige vooruitbetaling is van toepassing, na betaling is uw reservering definitief.
  • U heeft tot 1 december 2022 de tijd uw reservering te betalen.
    ➡️ Reserveringen zonder betaling worden op 1 december 2022 automatisch geannuleerd.
  • Reserveringen gemaakt na 1 december 2022 moeten direct worden betaald of tenminste binnen 24 uur.
    ➡️ Reserveringen zonder betaling worden na 24 uur automatisch geannuleerd.
  • Betalen is uitsluitend mogelijk via de betaallink in uw bevestiging.
  • Annuleren en wijzigen is kosteloos mogelijk tot 72 uur voor aankomst, u ontvangt binnen 5 werkdagen uw betaling terug.
  • Binnen 72 uur voor aankomst, tot 10.00 uur op de dag zelf is het nog toegestaan om 10% te wijzigen, daarbuiten geldt geen restitutie.

PRIJS
€ 69,50 | volwassentarief, vanaf 13 jaar
€ 32,50 | kindertarief, vanaf 4 jaar
👶 voor kinderen tot 4 jaar rekenen wij hetgeen zij consumeren

GOED OM TE WETEN

  • Het is van belang dat u beperkingen zoals allergieën aan ons doorgeeft, het liefst direct maar uiterlijk een week voorafgaand.