Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstdiner

Momenteel uitsluitend te boeken in combinatie met het Kerstarrangement (overnachting).

💬💬💬
Beste Gast,

Vanwege die laatst afgekondigde maatregelen van de overheid is het voor ons niet helder in welke vorm wij het Kerstdiner kunnen gaan serveren aan gasten die niet in het hotel verblijven.

Een constante factor zijn steeds de hotelgasten geweest, die mogen we onbeperkt blijven bedienen. Niet hotelgasten op dit moment tot een maximum van 30 en uitsluitend kleine groepjes of huishoudens.

Vanwege deze onzekerheid lijkt het ons raadzaam af te wachten in welke vorm de huidige maatregelen worden verlengd waarna wij zullen afwegen hoe we het uiteindelijke aanbod van het Kerstdiner kunnen invullen voor gasten die niet overnachten.

Wij hopen voor u op 2 november vanaf 10.00 uur een reservering te kunnen maken.

Management
Van der Valk Hotel Dordrecht.

➡️ Reserveer hier uw Kerstarrangement.

🎅 INVULLING KERSTMENU 🎅

U wordt ontvangen met een feestelijk glas prosecco en een amuse van de chef, waarna het culinaire kerstkeuzemenu geserveerd zal worden.

VOORGERECHTEN

Black Angus Carpaccio
cĂŞpesmayonaise | geconfijte bundelzwammetjes | geroosterde hazelnoot | pecorinokaas | lente-ui | zoethoutpoeder | venecress
Cremuex van Kingkrab
makreelrillette en jonge geitenkaasmousse met rode bietengel | chioggia | sesamkoekjes met Kikkoman | mosterdkaviaar | Zorrikers
Zachte Hertenpastrami
eendenlever en Coppa van Wildzwijn met witte chocolade pastinaakcremé | cepesboter | brioche | paddestoelengel en paddestoelenaarde
Brandade (gekoeld) van Aardpeer met Umer
gepekelde eidooier | Parmesanmayonaise | rauwe paddestoelenchips | eekhoorntjesbroodolie | gepofte wilde rijst

SOEPEN

Topinamboercremésoep
vanille | hazelnoot | Pata negraolie
Tomatenespresso
basilicumcrumble | bieslook

HOOFDGERECHTEN

Tournedos
gepofte knoflookcremé | geroosterde minigroenten | tonkabonenjus | pastinaakchips met tomatenpoeder
Grietfilet met Mosterdknolcremé
gemengde boontjes | tempura van Hollandse garnalen | beurre blanc van kingkrab en yuzu
Hertenrack en Stoofvlees van Ree
stamppotje van schorseneren met kaneel en steranijs | stoofpeertjes en jus van Muscatwijn en vanille | chips van kruidkoek
Zwitserse rol van basilicumbiscuit
courgette | hartige cremé van roomkaas en geitenkaas met piment d’Espellette | cremé van pastinaak | beurre blanc van ras el hanout | chutney van cherrietomaat met aceito Balsamico en gegrilde asperges

DESSERT VAN DE CHEF

Kindermenu (tot 13 jaar)

Tomatensoep met balletjes
Kindercarpaccio met truffel mayonaise
Ham en meloen
***
Biefstukje met champignonsaus
Kipspiesje met champignonsaus
Frikandel, kroket, kipnuggets
Broodje hamburger met tomaat en kaas
***
Verrassingsdessert

CORONA
Voor een verblijf in ons hotel / restaurant is het noodzakelijk dat u alle bekende richtlijnen volgt, daarnaast volgt u in het hotel de aangegeven routing en aanvullende instructies die wij communiceren middels posters dan wel via ons personeel.

GRATIS ANNULEREN
Annuleren is kosteloos mogelijk tot 72 uur voor de dag van aankomst. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van no show brengen wij 50% van de reserveringswaarde in rekening. Wijzigingen of annuleringen dienen schriftelijk te worden doorgegeven.

AANBETALING
Een 100% aanbetaling van de activiteit is van toepassing. Per e-mail ontvangt u een betaallink, de betaling dient uiterlijk 1 december 2020 te zijn afgerond. Reserveringen vanaf 1 december 2020 dienen te worden betaald binnen 24 uur. Zonder volledige betaling annuleren wij de reservering.

LOCATIE DINER / VOORKEUR
Het Kerstdiner serveren wij in ons Ă  la carte restaurant en in de hotelbar. U kunt een voorkeur opgeven voor een gewenste locatie of tafel, wij zullen ons inzetten zo veel als mogelijk rekening te houden met uw voorkeur, maar wij kunnen uw voorkeur niet op voorhand bevestigen.

PRIJS
€ 62,50 | volwassentarief, vanaf 13 jaar
€ 24,50 | kindertarief, vanaf 4 jaar
* voor kinderen tot 4 jaar rekenen wij hetgeen zij consumeren